Acasă Actualitatea Un tânăr a făcut scandal în fața unui club din Satu Mare!...

Un tânăr a făcut scandal în fața unui club din Satu Mare! Ce a urmat e incredibil

0

Vineri seara, la un club și în fața acestuia, situat în centrul orașului Satu Mare, un bărbat a făcut scandal.

Conform martorilor, care au declarat pentru DDS, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un tânăr a fost evacuat dintr-un club cu muzică de petrecere de bodyguardul localului, după ce a început să aibă un comportament deviant, cel mai probabil, din cauza consumului de alcool.

Mai mult, unii martori spun că în urmă cu puțin timp, a făcut scandal într-un alt club, a fost chemată poliția, care ar fi găsit asupra lui pliculețe cu substanțe interzise și chiar un cuțit!

Acesta a început să amenințe și a continuat scandalul și în fața localului. La un moment dat, spun cei prezenți la fața locului, ar fi sărit pe stradă, în fața unei mașini, încercând să se prefacă victima unui accident rutier și a început să lovească cu pumnii capota.

Întrucât situația a degenerat, șoferul mașinii, care a evitat impactul cu scandalagiul, dar a tras o sperietură zdravănă, a sunat la 112.

La scurt timp, la fața locului a ajuns o dubă a forțelor de intervenție, l-au imobilizat pe bărbat, l-au băgat în autospecială și a fost dus la secție pentru declarații.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.