Acasă Divertisment Un corporatist sătmărean se plânge că sunt foarte multe zile libere de...

Un corporatist sătmărean se plânge că sunt foarte multe zile libere de 1 Mai și Paști!

1
blond hipster man. happy expression

Un corporatist din Satu Mare îi surprinde pe toți colegii prin depunerea unei cereri pentru a merge la birou în zilele de sărbătoare, inclusiv 1 Mai și Paștele Ortodox. În timp ce majoritatea oamenilor se pregătesc să se bucure de zilele libere și de festivități, acest individ hotărât și-a exprimat dorința de a-și petrece timpul la birou. El se plânge că sunt foarte multe zile libere date în această perioadă, aproape o săptămână.

Dincolo de Sport a reușit să-l contacteze și să-l întrebe despre motivația sa extraordinară. Avea numărul personal trecut la datele contact ale firmei.

Văd aceste zile de sărbătoare ca pe o oportunitate perfectă de a face progrese semnificative în proiectele mele”, a declarat el, cu un zâmbet de determinare pe buze. „Știu că mulți colegi sunt bucuroși să se relaxeze și să petreacă timpul cu familia, dar eu simt că îmi pot maximiza eficiența la birou în aceste zile când mulți vor fi plecați.”, ne spune Corponel, cel care se gândește să depună o cerere și de eliminare a muncii de acasă.

Totodată, sătmăreanul nu s-a oprit aici. Marele luptător al productivității, care și-a căutat chirie fix lângă corporație, a venit cu mai multe modalități inventive de a rămâne la birou în zilele de sărbătoare. Printre acestea se numără:

1.Sărbători la birou: Propune organizarea unui mic eveniment festiv chiar la locul de muncă, astfel încât colegii să se poată bucura de atmosfera de sărbătoare fără a părăsi biroul. De la prânzuri tematice la concursuri amuzante, totul este posibil dacă suntem creativi!

2.Teleconferințe cu familia: Propune organizarea unor teleconferințe sau videoconferințe pentru a-ți petrece timpul cu cei dragi, fără a părăsi biroul. Astfel, poți participa la festivități chiar și atunci când ești la muncă.

3.Muncă remote într-o atmosferă festivă: Sugerează transformarea biroului într-un spațiu de lucru festiv, cu decorațiuni și muzică potrivită pentru sărbătorile respective. Astfel, vei simți spiritul sărbătorilor chiar și atunci când ești la muncă.

În loc să se plângă de zilele libere prea multe, iată că Corponel exemplarul ne arată că putem transforma chiar și cele mai neașteptate situații în oportunități de a ne maximiza productivitatea și de a ne bucura de munca noastră.

(Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare)

Foto: Image by kues1 on Freepik

Adsense

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.