Acasă Actualitatea Sătmăreanul Aldo Blaga promite un regal muzical deseară la restaurantul Capricci!

Sătmăreanul Aldo Blaga promite un regal muzical deseară la restaurantul Capricci!

1

Sâmbătă, 11 mai, ora 22:00, într-un cadru elegant și distins, la Capricci, municipiul Satu Mare, este programat concertul oficial de lansare a celui mai nou proiect muzical – D’Accord Band.

Așteptările sunt mari, iar promisiunea este una de neegalat: un regal muzical pregătit cu grijă și pasiune pentru publicul prezent. Aldo Blaga, cunoscut pentru implicarea sa în promovarea artei și culturii locale, aduce în atenția sătmarenilor o formație de excepție, 100% sătmăreană – D’Accord Band.

Atmosfera rafinată și plină de energie va fi susținută de interpretări magistrale ale unor piese clasice și contemporane, garantând momente de neuitat pentru toți cei prezenți. De la ritmuri dansante la balade romantice, D’Accord Band promite să ofere o experiență muzicală variată și captivantă.

Pentru a participa la acest eveniment exclusiv, cei interesați sunt invitați să facă rezervări la numărul de telefon: 0770.533.993. Capacitatea locurilor fiind limitată, promptitudinea în RSVP este recomandată pentru a asigura un loc la acest spectacol unic.

Așadar, în această seară de sâmbătă, sătmărenii sunt invitați să se alăture lui Aldo Blaga și D’Accord Band pentru o seară memorabilă de muzică și distracție la Capricci.

Adsense

1 COMENTARIU

  1. […] Sătmăreanul Aldo Blaga promite un regal muzical deseară la restaurantul Capricci! VIDEO. Sătmăreanul Marcel Roman lansează o piesă de suflet! VIDEO. Sătmăreanca Laura Bakk lansează Firul vieții cu un videoclip la Stadionul Someșul și în noul parc VIDEO. Sătmăreanca Georgiana Marina surprinde cu un colaj care a strâns rapid mii de vizualizări Din nou, Aeroportul din Satu Mare este mai tare ca și cel din Baia Mare ToateExternăJudețeanăNațională […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.