Acasă Lifestyle Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 17 mai

Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 17 mai

0

GARFIELD (AG)

PREMIERĂ: 17 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 3D dublat în limba română

GEN: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

DISTRIBUȚIE: MiHannah Waddingham, Samuel L. Jackson, Nicholas Hoult, Chris Pratt

SINOPSIS:

Garfield, faimosul motan de interior, care urăște zilele de luni și iubește lasagna, pornește într-o aventură nebună în aer liber! După o reuniune neașteptată cu tatăl său, ciufulitul motan Vic, care trăiește pe stradă, Garfield și amicul său canin Odie renunță la viața confortabilă de animale de companie pentru a se alătura lui Vic într-un jaf cu mize mari.

PROGRAM:

3D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂAICI

     PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere. 

ÎN INIMA NAȚIONALEI (AG)

PREMIERĂ: 17 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D în limba română

GEN: Documentar, Sport

RegiaRemus Achim

SINOPSIS:

Filmul spune povestea unei calificări și a unei echipe în care nimeni nu mai credea. Aproape nimeni. O poveste din culisele campaniei de calificare la Euro 2024 care își propune să descopere cum în vestiare jucătorii au devenit echipă și apoi echipa a devenit familie. Un film documentar emoționant despre oameni și fotbal. Despre ambiție, determinare, curaj, pasiune pentru sport, devotament și încredere în sine și despre ce înseamnă să fi o echipă.

PROGRAM:

2D ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂAICI

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.