Acasă Actualitatea Confort și eleganță în inima orașului – Apartamente spațioase în ansamblul rezidențial...

Confort și eleganță în inima orașului – Apartamente spațioase în ansamblul rezidențial de pe Strada Fântânele

0

Vă invităm să vă bucurați de o oportunitate unică de achiziționare a unei locuințe moderne și spațioase într-un ansamblu rezidențial amplasat în inima municipiului Satu Mare, pe Strada Fântânele. Acest ansamblu rezidențial oferă facilități deosebite și un confort desăvârșit, fiind perfect integrat într-o zonă cu infrastructură completă și în continuă dezvoltare.

Ansamblul rezidențial este compus din 3 blocuri elegante, cu o arhitectură contemporană și un regim de înălțime P+6, construite conform celor mai înalte standarde de calitate și confort. Fiecare bloc este dotat cu facilități moderne, cum ar fi interfon pentru acces securizat, lift și ușă din PVC la intrarea în scara blocului.

Apartamentul disponibil spre vânzare este complet decomandat și se întinde pe o suprafață generoasă de 80 mp utili, cu o terasă spațioasă de 12,5 mp, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de intimitate și confort într-un cadru privat și relaxant.

Cu o compartimentare inteligentă, apartamentul include două dormitoare amplasate strategic pentru a asigura intimitate maximă, două băi moderne, o bucătărie open-space perfectă pentru întâlniri cu familia și prietenii, un hol spațios și un living luminos și primitor, cu acces direct către terasă.

Apartamentul este livrat semi-finisat într-o manieră personalizată, cu materiale premium, oferindu-vă posibilitatea de a finaliza interiorul conform gusturilor și preferințelor dumneavoastră. Printre specificațiile și dotările standard se numără centrala termică prin condensare, încălzirea în pardoseală, interfon pentru acces securizat, ușă metalică la intrare și ferestre termopan.

Ansamlbul beneficiază de un sistem constructiv solid, asigurând izolație termică și fonică eficientă. Exteriorul blocului este finisat cu tencuială decorativă, conferind un aspect estetic plăcut și durabilitate în timp.

Această oportunitate reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută un cămin modern, confortabil și sigur într-o locație privilegiată din Satu Mare.

SPECIFICATII TEHNICE:

Apartamentul este livrat semi-finisat într-o manieră personalizată, cu materiale premium, oferindu-vă posibilitatea de a finaliza interiorul conform gusturilor și preferințelor dumneavoastră. Printre specificațiile și dotările standard ale apartamentului se numără:

  • Centrala termică prin condensare, asigurând un confort termic optim în întreaga locuință.
  • Încălzire în pardoseală, pentru o distribuție uniformă a căldurii și un climat plăcut în fiecare cameră.
  • Interfon, pentru un acces securizat și controlat în clădire.
  • Ușă metalică la intrare, asigurând siguranța și protecția locuinței.
  • Ferestre termopan gri antracit.
  • Posibilitatea de finisare la cheie.

Blocul beneficiază de un sistem constructiv solid, realizat din fundație, 84 piloți de 12 metri adâncime, planșee și stâlpi de beton armat, cu compartimentare exterioară din cărămidă și compartimentare interioară din cărămidă, asigurând izolație termică și fonică eficientă. Izolarea termică este realizată cu polistiren , iar exteriorul blocului este finisat cu tencuială decorativă, conferind un aspect estetic plăcut și durabilitate în timp.

Avantajele tale:

  • Modalitate de plata flexibila;
  • Opțiunea alegerii etajului (in limita disponibilității);
  • Opțiunea alegerii compartimentării (in limita disponibilității);
  • Opțiunea alegerii orientării (in limita disponibilității).

Acest apartament reprezintă o oportunitate ideală pentru cei care caută un cămin modern, confortabil și sigur într-o locație privilegiată din Satu Mare. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare! 

Contactați-ne pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare la numărul 0753.836.274 – Cristi Botiș.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.