Acasă Actualitatea O garsonieră din Satu Mare și-a dublat prețul după apariția unui bol...

O garsonieră din Satu Mare și-a dublat prețul după apariția unui bol de cireșe în sufragerie!

1

Știm cu toții că România este țara cireșelor, dar cine ar fi crezut că vor ajunge să coste mai mult decât o excursie în Turcia?

Băncile, în încercarea lor de a se adapta la noile tendințe de consum, au introdus conceptul de “credit cireșar”. Astfel, cei care doresc să-și achiziționeze un kilogram de cireșe pot să obțină un împrumut avantajos, cu dobândă zero până la finalul sezonului de cules. Doar să nu uiți să plătești la timp, altfel te poți trezi că dai două kilograme de cireșe pentru un kilogram.

Exprimarea “cireașa de pe tort” își schimbă sensul, devenind acum “tortul de pe cireașă”. Și cine nu ar dori un tort cu fructe exotice, inclusiv cireșe, pentru ocaziile speciale? Dar să ne gândim și la garsonierele din Satu Mare, unde prețul a explodat, de la apariția unui bol de cireșe pe măsuța din sufragerie. Cumpărătorii entuziaști au aflat că o garsonieră poate deveni, de fapt, o bijuterie imobiliară dacă ai cireșe pe masă.

Nu mai vorbim de noile “delicatese” pe piață: felii de cireașă la 10 lei bucata. Asta înseamnă că dacă doriți să gustați din gustul dulce-acrișor al unei cireșe, va trebui să plătiți mai mult decât pentru un sandviș cu friptură.

Și ce facem cu sâmburii? Ei bine, nu mai sunt aruncați la gunoi! Se spune că acum sâmburii se sug timp de 3-4 ore pentru a nu face risipă. Poate în curând vom avea și cursuri de degustare a sâmburilor de cireșe, cine știe?

În concluzie, cireșele sunt acum mult mai mult decât niște simple fructe de sezon. Ele sunt o investiție, un lux și un subiect de conversație. Așa că nu uitați să vă faceți stocul pentru viitor și să savurați fiecare cireașă ca pe o bijuterie prețioasă!

(Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare)

A cikk automatikusan lefordítva magyarra

Mindenki tudja, hogy Románia a meggyek országa, de ki gondolta volna, hogy drágábbak lesznek, mint egy kirándulás Törökországba?

A bankok megpróbálnak alkalmazkodni az új fogyasztói trendekhez, és bevezették a “meggyhitelt” fogalmát. Így azok, akik meg szeretnék vásárolni a meggy kilóját, előnyös hitelt kaphatnak, kamatmentesen a betakarítási szezon végéig. Csak ne felejtsd el időben visszafizetni, különben két kiló meggyért csak egy kilót kapsz.

A “meggy a tortán” kifejezés jelentése megváltozik, most már “a torta a meggyen” lesz. És ki ne szeretne tortát enni trópusi gyümölcsökkel, beleértve a meggyet is, különleges alkalmakra? De gondoljunk csak Satu Mare garzonjaira, ahol az árak a nappali asztalon megjelenő meggytál megjelenése óta robbantak be. A lelkes vásárlók felfedezték, hogy egy garzonlakás valójában ingatlanékszer lehet, ha meggyet teszel az asztalra.

Nem is beszélve az új “csemegékről” a piacon: meggy szeletek 10 lejes darabáron. Ez azt jelenti, hogy ha meg szeretnéd kóstolni a meggy édes-savanyú ízét, többet kell fizetned, mint egy sült húsos szendvicsért.

És mit csinálunk a magokkal? Nos, már nem dobjuk ki őket a szemétbe! Azt mondják, hogy most a magokat 3-4 órán át szopogatják, hogy ne legyen pazarlás. Talán hamarosan meglesznek a meggy magok kóstolásának tanfolyamai, ki tudja?

Összefoglalásként, a meggyek most már sokkal többek, mint egyszerű szezonális gyümölcsök. Ezek befektetés, luxus és beszélgetési téma. Tehát ne felejtsd el készíteni az előkészleteket a jövőre, és minden egyes meggyet úgy élvezni, mint egy értékes ékszert!

(Ez a cikk pamflet, és mint ilyen, kezeljük.)

Adsense

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.