Acasă Actualitatea FOTO | Se fură apă în județ! Comuna de lângă Satu Mare...

FOTO | Se fură apă în județ! Comuna de lângă Satu Mare unde s-au descoperit ilegalități

0

Apaserv Satu Mare S.A operatorul regional al serviciilor de apă și de canalizare a demarat o acţiune de control în tot județul pentru reducerea pierderilor de apa. În urma controlului făcută în comuna Botiz au fost descoperite numeroase probleme: branşamente ilegale, sigilii rupte, apomtere blocate, by-pass-uri, alte lucrări clandestine de ocolire a contorului și racorduri de canalizare clandestine, utilizare fără relație contractuală.

Un caz concret la comuna Botiz, la consumatorul E.A., la care la verificarea branșamentului s-a descoperit că înainte de contor a fost montat un teu care alimenta bucătăria și baia locuinței respective. A fost săpat pe conducta principală de către angajații companiei de apă și a fost desființat complet branșamentul. Pe urmă a fost anunțat poliția de către angajații Apaserv.

Atragem atenția consumatorilor că furtul de apă din sistemul public de alimentare cu apă și de canalizare constituie infracțiune în domeniul serviciilor de utilități publice și se pedepsește potrivit prevederilor legii. Racordarea ilegală se sancționează  cu amendă între 500 la 1.000 lei.

Acțiunile de verificare vor continua în toată aria de operare, pentru identificarea branșamentelor frauduloase de apă care conduc la reducerea debitului de apă și îngreunează eforturile operatorului de asigurare a serviciilor în condiții optime, fiind afectați astfel toți consumatorii.

Pentru stoparea acestor acțiuni ilegale de furt de apă din sistemul public de alimentare cu apă și racordări ilegale la rețeaua de canalizare, facem un apel la locuitorii județului să anunțe reprezentanții Apaserv Satu Mare S.A prin sesizarea oricărei situații care pare suspectă, la sediul societății din str. Gara  Ferastrau 9/A, dispeceratul companiei pe nr. 0261/721-051, 0734/221-096 sau pe adresa de mail aps@apaservsm.ro.

loading...
Articolul precedentVIDEO. Cum să faci 150 de milioane de euro și apoi să fii prins de polițiști în Maramureș și Cluj
Articolul următorOFICIAL | Perioada de autorecenzare, prelungită

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.