Acasă Informativ DOCUMENT | Radu Cristescu, acuze către Băsescu! “Prezint aici documentele, câți bani...

DOCUMENT | Radu Cristescu, acuze către Băsescu! “Prezint aici documentele, câți bani ai luat din vânzarea flotei”

0

Deputatul PSD Satu Mare, Radu Cristescu continuă acuzele și războiul cu fostul șef de stat Traian Băsescu. Acesta așteaptă în continuare un răspuns din partea lui Băsescu, acum că au trecut sărbătorile pascale și 1 Mai și prezintă mai jos, documentele din care reies fărădelegile, fraudele și cum s-a vândut flota României.

Radu Cristescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj tăios, menționează și acea parte cu împrumuturile de la o bancă din Oslo, de unde, conform celor spuse de acesta, Băsescu și acoliții lui ar fi furtat sute de milioane de euro.

A trecut Săptămâna Mare, a trecut Pastele, a trecut și 1 Mai, iar tu nu ai catadicsit sa răspunzi! Astfel, ma văd nevoit sa arat romanilor cât de hot ești…și asta e doar începutul! In alta ordine de idei, ca jigodie ce ești, dai in judecată SPP-ul și îți ceri privilegiile nemeritate… ai nevoie de pază. Îți e frică ca te scuipa lumea când ieși din casă, turnatorule? Acum îți voi prezenta documentele, de unde reiese câți bani ai încasat din vânzarea FLOTEI și unde. De asemenea, voi prezenta lanțul infracțional al împrumutului de la Christiania Bank Oslo, de unde tu și acoliții tai ați furat sute de milioane de euro.

P.s degeaba ai dat ordin sa dispară documente din dosarul FLOTA, unele mai exista! Reamintesc opiniei publice ca dosarul FLOTA contine 115 volume însumând 31.435 de pagini care demonstrează cum ai furat FLOTA ROMÂNIEI. Ce zici Petroave, unde e locul tău?”, se arată în postare.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.