Acasă Lifestyle Zi mare! Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc astăzi

Zi mare! Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc astăzi

0

Simona Halep face ultimele pregătiri de nuntă. Petrecerea va avea loc astăzi, într-un club exclusivist din Mamaia. Ulterior, după căsătorie, sportiva va prelua și numele soțului său, afaceristul Toni Iuruc.

Simona Halep devine astăzi, oficial, soția lui Toni Iuruc. Cei doi se vor prezenta în fața ofițerului stării civile, apoi vor petrece la un club de lux din Mamaia.

Și pentru ca totul să meargă bine în ziua marelui eveniment, campioana și viitorul ei soț au mers să facă ultimele pregătiri pentru petrecerea la care sunt așteptați aproape 300 de invitați.

După petrecerea de logodnă, care a avut loc la sfârșitul lunii iulie, Simona Halep, in vârsta de 30 de ani, și Toni Iuruc, cu 14 ani mai mare, se pregătesc de cununia civilă. Evenimentul va avea loc azi la Constanța, iar petrecerea la care sunt așteptați aproximativ 300 de invitați se va ține la unul dintre cluburile de lux din Mamaia.

Ieri, cuplul a făcut ultimele pregătiri înainte de marele eveniment, la locația unde va avea loc petrecerea. Alături de Halep și de afaceristul Iuruc au fost și părinții Simonei, Tania și Stere Halep.

Cei patru au ieșit zâmbind, apoi s au îndreptat spre mașini. Niciunul dintre ei nu a vrut sa facă vreo declarație despre marele eveniment, pentru care Simona vrea discreție maxima.

Viitoarea mireasa le-ar fi transmis invitaților că nu au voie să vină cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat şi le-ar fi interzis acestora să aducă daruri în bani sau cadouri.

Cu 48 de ore înainte de eveniment, pe site-ul Direcției Locale de Evidenţă a Persoanei Constanţa a fost publicat şi anunțul căsătoriei celor doi.

În urma cununiei civile, Simona Halep îşi va schimba numele. Astfel, fostul numar 1 mondial in tenisul feminin va apărea de acum cu numele de Halep-Iuruc. Pentru cei doi urmează căsătoria religioasă, care va avea loc anul viitor.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.