De când a venit la CFR, în decembrie 2017, cota de piață a lui George Tucudean a crescut continuu. De la 1,4 milioane euro atunci, a ajuns la două milioane în vară, iar acum a urcat la 2,5 milioane. Proaspăt desemnat jucătorul anului 2018 în Ancheta Gazetei Sporturilor, atacantul campioanei en-titre a devenit o țintă, în condițiile în care și clubul din Gruia ar dori să facă o afacere profitabilă.

Surse apropiate CFR-ului susțin că finanțatorul Neluțu Varga nu ar fi dispus să mai investească în achiziții în această iarnă, mai ales că lotul este foarte numeros, 27 de jucători, iar plățile cu salariile acestora trec de 600.000 de euro lunar. Și ar fi transmis conducerii că, pentru a avea buget de transferuri, singura soluție ar fi vânzarea unor fotbaliști. Iar Țucudean este cea mai prețioasă resursă.

Au fost deja demarate discuții pentru transferul lui Țucudean în străinătate, suma pe care CFR-ul o vrea pentru golgeterul de 27 de ani fiind în jurul a 3 milioane de euro. Aceleași surse din preajma echipei susțin că cele mai avansate tratative ar exista cu două cluburi din Rusia, Zenit, liderul la zi al campionatului, dar și Rostov, locul 7. Iar reprezentanți ai respectivelor cluburi ar urma să vina chiar azi la București pentru a-l urmări pe vârful naționalei în partida cu FCSB.