Acasă Divertisment Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): viitorul laptopurilor, reînchipuit

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): viitorul laptopurilor, reînchipuit

0

ASUS imaginează viitorul incredibil al laptopurilor prin lansarea lui Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), primul model cu ecran tactil de 17.3 inch care se poate plia rapid într-un laptop cu o carcasă de doar 12.4 inch, mai mic decât o coală de hârtie A4, ușurând transportarea acestuia fără a afecta experiența de utilizare asociată cu un laptop cu ecran mare.

ASUS este un nume asociat cu inovația și acest lucru se vede cel mai bine în cazul remarcabilului laptop Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) definit prin versatilitate, inovație și, nu în ultimul rând, ingeniozitate, datorită ecranului cu diagonală de 17.3 inch, rezoluție 2560 x 1980 pixeli și raport de aspect 4:3 care se poate plia în mijloc pentru a forma două ecrane distincte cu aspect 3:2 și rezoluție 1920 x 1280 pixeli, alipite fără margini deranjante între ele, oferind un spațiu de lucru uniform.

Un ecran excepțional pentru posibilități nelimitate

Noul format de laptop pliabil permite o versatilitate nemaiauzită, putând fi utilizat în mai multe moduri, completate de tastatura Bluetooth detașabilă ASUS ErgoSense care utilizează taste de dimensiune completă, cu cursă confortabilă de 1.4mm.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este genul de laptop care se potrivește în orice situație, putând fi utilizat în diverse moduri, în funcție de nevoile de moment: ca un laptop cu tastatură virtuală sau fizică, în mod desktop, ca o tabletă sau eReader, fie cu ecranul deschis complet pentru vizualizări multimedia sau fluxuri de creativitate. Posibilitățile de utilizare nu cunosc limită. Aranjarea spațiului de pe ecran, indiferent de poziție, se face foarte rapid și intuitiv cu ajutorul software-ului ScreenXpert.

ASUS a folosit un superb panou cu margini subțiri NanoEdge cu raport ecran-corp de 87%. Acesta utilizează cea mai nouă tehnologie OLED (Organic Light Emitting Diode) și beneficiază în acest fel de toate avantajele unui ecran ASUS OLED, de la rezoluție fină 2.5K, imagini HDR ultra-realiste datorită acoperirii integrale a gamutului DCI-P3, până la calibrarea PANTONE din fabrică, experiența cinematică oferită de Dolby Vision și protejarea ochilor prin emisii de lumină albastră dăunătoare mult reduse, certificat de institutul independent TUV Rheinland.

În momentul în care despăturești pentru prima dată ecranul vei fi plăcut surprins de cele 1.07 miliarde de culori afișate cu un contrast practic infinit de 1.000.000:1, la o luminozitate maximă de 500 niți și fără sacadări deranjante datorită timpului de răspuns foarte rapid de 0.2 milisecunde.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): versatilitate și mobilitate rafinată

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu este un simplu laptop versatil, ci și un produs elegant care folosește materiale premium pentru finisajele de calitate. De la prima interacțiune ești întâmpinat de noua monogramă ASUS care reflectă discret lumina pe sticla de nuanță albastru închis.

Șasiul este unul foarte compact, cu o grosime de doar 0.87 cm atunci când ecranul este deschis la 180 de grade și este construit din materiale foarte durabile, aliaj de magneziu finisat în nuanța Tech Black acoperit de un suport ergonomic din piele ecologică de culoare verde închis. Balamaua responsabilă cu închiderea și deschiderea ecranului OLED pliabil a fost testată cu atenție, fiind garantată pentru 30.000 de cicluri complete, un număr suficient pentru mulți ani de utilizare fără griji.

Imposibil acum câțiva ani, suprafața de lucru tipică pentru un laptop de 17 inch este disponibilă într-un laptop de doar 1.5 kg fără tastatură și 1.8 kg cu tastatura ErgoSense. Când este închis, Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu depășește dimensiunile unei coli de hârtie A4, putând fi depozitat fără probleme în eleganta husă inclusă în pachet.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu este doar un simplu laptop pliabil, ci un model dotat cu componente de ultimă generație suficient de puternice pentru sarcinile uzuale ale utilizatorilor mobili: procesoare Intel din generația a 12-a, până la puternicul model Core i7, cip grafic integrat Iris Xe, porturi Thunderbolt 4 capabile de viteze maxime de 40 Gbps, o baterie generoasă de 75 Wh care oferă o autonomie tipică de 9.5 ore, încărcare prin USB-C și conectivitate fără fir WiFi 6E.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) va fi disponibil în magazine începând cu ultimul trimestru al anului 2022.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.