Acasă Fotbal Zece atacanţi pe lista celor de la FCSB! Dă Becali lovitura?

Zece atacanţi pe lista celor de la FCSB! Dă Becali lovitura?

0

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a exprimat dorința urgentă de a aduce un atacant la echipă și a pus impresarul Florin Vulturar în misiunea de a găsi un jucător potrivit. Cerințele specifice includ un atacant înalt, puternic, abordabil ca preț, dar și capabil să înscrie.

Gigi Becali a trimis pe Florin Vulturar în Africa de Sud pentru a căuta un atacant de calibru care să ofere soluții în atac pentru echipă. O cerință neobișnuită este legată și de religie, deoarece patronul FCSB a subliniat că noul jucător ar trebui să fie creștin ortodox.

Echipa FCSB se află într-o poziție de lider în Superligă, dar Becali nu este mulțumit de performanțele atacantului italian Andrea Compagno și dorește să aducă un jucător care să creeze concurență la acest post. Există și posibilitatea ca echipa să aducă nu doar unul, ci chiar doi atacanți în această perioadă de transferuri.

Florin Vulturar a confirmat că are o listă extinsă de atacanți potențiali pentru FCSB, dar nu a dezvăluit niciun nume. Se pare că s-au făcut discuții în legătură cu jucători precum Efmamjjasond Gonzalez sau Judas Moseamedi, dar impresarul a exclus posibilitatea aducerii unui atacant din America de Sud din cauza costurilor ridicate.

Situația actuală sugerează că FCSB este în căutarea unor soluții ofensive și este dispusă să facă mișcări pe piața transferurilor pentru a-și îmbunătăți lotul în acest sens.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.