Acasă Actualitatea Voturile primite de Adrian Cozma la Consiliul Județean au dus PNL Satu...

Voturile primite de Adrian Cozma la Consiliul Județean au dus PNL Satu Mare pe doi la nivel național

0

În urma alegerilor locale desfășurate luna trecută, Partidul Național Liberal (PNL) a realizat un clasament al candidaților săi pentru funcțiile de președinți ai consiliilor județene, comparând numărul de voturi obținute de aceștia cu cele obținute de partid la nivelul fiecărui județ.

Adrian Cozma, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare, a obținut aproape 40.000 de voturi, plasându-se pe locul secund la nivel național. Aceasta reprezintă o diferență semnificativă de aproape 35% față de cele aproape 30.000 de voturi obținute de candidații PNL pentru locurile din forul de conducere al județului. Performanța sa remarcabilă reflectă nu doar popularitatea personală, dar și o mobilizare eficientă a electoratului în sprijinul său.

Adrian Cozma este devansat în clasamentul național doar de Adrian Veștea, colegul său din Brașov și actualul ministru al Dezvoltării și Administrației. Veștea a câștigat președinția Consiliului Județean Brașov cu o marjă largă, într-un județ în care influența votului etnic este neglijabilă. Victoria sa categorică reflectă atât eficiența campaniei sale, cât și încrederea puternică a alegătorilor în capacitatea sa de a conduce.

Adsense