Acasă Actualitatea Vom avea curse noi de pe Aeroportul Internațional Satu Mare? Ce spune...

Vom avea curse noi de pe Aeroportul Internațional Satu Mare? Ce spune directorul Mihai Pătrașcu

4

Modernizarea Aeroportului Satu Mare este un proces important pentru comunitatea sătmăreană, cu investiții semnificative din partea Consiliului Județean. Cu toate acestea, întârzierea în integrarea lucrărilor a dus la creșterea costurilor, iar diferența este acoperită din bugetul propriu.

În prezent, Aeroportul Satu Mare deservește două destinații cu curse regulate, către București și Londra. În plus, este planificată introducerea unei curse charter către Antalya, la vară.

De duminică, România intră în Schengen pe cale aeriană, însă de la Satu Mare nu există astăzi nicio cursă spre spațiul Schengen, cu toate că, în trecut au existat avioane spre Roma, Frankfurt și Paris.

Directorul Aeroportului, Mihai Pătrașcu, a declarat că se poartă discuții săptămânale cu diverse companii aeriene pentru a adăuga noi destinații și curse. Cu toate că nu a putut oferi detalii specifice din motive de confidențialitate și concurență, a asigurat că există perspective pentru extinderea listei de destinații disponibile de pe Aeroportul Satu Mare. Aceste discuții regulate sunt parte a eforturilor de a spori conectivitatea și accesibilitatea aeroportului pentru călători.

„Deocamdată nu pot să vă spun despre curse noi de pe Aeroportul Internațional Satu Mare, dar afirm că suntem în discuții săptămânal cu mai multe companii aeriene. Ne dorim și credem că vom aduce curse noi la Satu Mare”, a declarat directorul Aeroportului Satu Mare.

Adsense

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.