Acasă Fotbal Vivi Răchită nu ar fi validat golul CFR-ului cu FCSB! Vede un...

Vivi Răchită nu ar fi validat golul CFR-ului cu FCSB! Vede un presupus fault

0

Controversele în legătură cu deciziile arbitrale sunt la ordinea zilei, iar meciul dintre FCSB și CFR Cluj nu a făcut excepție. În ciuda sărbătoririi titlului de campioană de către FCSB, un moment-cheie al partidei a fost golul marcat de Philip Otele pentru CFR, iar opinia lui Vivi Răchită a fost departe de a fi una conciliantă.

În emisiunea Spotlight Superliga, moderată de Alin Grigore, Vivi Răchită a contestat vehement decizia de a valida golul marcat de Otele. Discuția s-a concentrat pe momentul în care Otele a înscris cu o execuție din foarfecă, moment care putea fi anulat pentru un presupus fault la Vali Crețu.

Conform lui Răchită, care și-a exprimat opinia în dialog cu Alin Grigore, momentul golului ar fi trebuit anulat din cauza unui joc periculos al lui Otele. Acesta a argumentat că Otele l-a lovit pe Crețu în cap după ce a lovit mingea, ceea ce ar fi trebuit să ducă la invalidarea golului.

Într-un dialog tensionat, Răchită a subliniat că, din punctul său de vedere, decizia de a valida golul a fost greșită și că arbitrajul lui Ovidiu Hațegan în acest caz ar trebui pus sub semnul întrebării. Deși Hațegan este considerat unul dintre cei mai buni arbitri români, opinia lui Răchită a fost că acesta a ratat un moment important în meci.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.