Acasă Actualitatea VIDEO. “Today We Pray” are videoclip! Careianul Demzer a filmat în studiourile...

VIDEO. “Today We Pray” are videoclip! Careianul Demzer a filmat în studiourile DeMoga Music

0

Tânărul și talentatul careian Devon Mozer are de astăzi videoclip la ultima lui piesă, “Today we pray.” Îl puteți viziona pe Youtube, intrând pe canalul său oficial, DEMZER și cu siguranță veți vedea ce poate face o colaborare între studioul lui Marius Moga și artistul din Carei.

Ideea videoclipului a fost una spontană, tocmai de aceea n-a fost nevoie de zeci de ore de filmare. Și totul s-a întâmplat de ziua lui Devon, pe 19 mai, iar în această seară a avut premiera. “Sunt fericit, mă simt bine, deoarece reprezintă încă un pas important în cariera pe care o construiesc și la care visam. În trecut, vroiam să fac, să am și eu un videoclip, cameramani, aparatură, acum a devenit realitate”, a spus pentru Dincolo de Sport, tânărul artist.

Piesa sună bine, vocea este una care se poate confunda ușor cu starurile din străinătate, videoclipul este unul dinamic, așa că avem toate ingredientele pentru un succes garantat.

“Today we pray este un cântec care mi-a intrat la suflet imediat, având în vedere că piesele celalte sunt mai catchy, dar mai puțin profunde. Îmi doresc ca prin intermediul muzicii să arăt lumii cine sunt și consider că oamenilor ar trebui să le placă, să danseze pe melodiile mele. Sperăm ca efortul depus de noi toți să fie văzut de toată lumea, mai ales că am în jurul meu oameni extraordinari, cu mult talent și asta ar trebui să conteze“, a spus Demzer pe pagina oficială DeMoga Music.

Iar dacă doriți să știți povestea lui, a unui tânăr din Carei care este gata să spargă toate topurile, o găsiți AICI.

Aveți videoclipul nou-nouț, care arată și sună bine

Articolul precedentAndrei Burcă, dorit în Golf de Al Ain!
Articolul următorSuma câștigată de Istvan Kovacs la Euro 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here