Acasă Actualitatea VIDEO SPECTACULOS cu o mașină de poliție din Satu Mare! Îndemânare și...

VIDEO SPECTACULOS cu o mașină de poliție din Satu Mare! Îndemânare și viteză într-o posibilă urmărire

0

La data de 16 noiembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Biroul de Pregătire Profesională au organizat prima ediție a “Campionatului de Conducere a Autospecialelor de Poliție în Regim Prioritar”. Această inițiativă a avut ca scop oferirea unei pregătiri suplimentare polițiștilor într-un mod inovator, sub forma unui concurs de conducere.

La această competiție au participat 12 echipaje, totalizând 24 de polițiști, care au fost receptivi la inițiativa instructorului specializat în conducerea preventiv-reactivă a autospecialelor de poliție. Locația aleasă pentru desfășurarea campionatului a fost Aeroportul Internațional Satu Mare.

Probe de Îndemânare și Performanță

Participanții au fost supuși unor probe diverse, desfășurate în regim contracronometru, care au testat și perfecționat abilitățile de conducere în situații operative și eficiente. Scopul principal a fost să evidențieze modul în care polițiștii pot conduce autospecialele într-un mod sigur și responsabil, respectând în același timp regulile de circulație și asigurând siguranța tuturor participanților la trafic.

Responsabilitate și Siguranță în Trafic

Evenimentul a subliniat importanța responsabilității și a respectării legislației rutiere în vigoare de către toți participanții la trafic. Prin abordarea unei conduite preventive și reactive, polițiștii au demonstrat că sunt dedicați asigurării siguranței cetățenilor și a celorlalți participanți la traficul rutier.

Această inițiativă nu doar că a oferit oportunitatea polițiștilor de a-și îmbunătăți abilitățile de conducere, dar a subliniat și angajamentul forțelor de ordine față de un trafic sigur și responsabil în comunitate.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.