Acasă Actualitatea VIDEO. Sătmăreanul Sorin Petric revine în forță alături de Iulia Balaj!

VIDEO. Sătmăreanul Sorin Petric revine în forță alături de Iulia Balaj!

0

Sătmărenii Sorin Petric și Iulia Balaj au lansat duminică piesa “Numai Tu“, însoțită de un videoclip frumos. Evenimentul marchează o colaborare de succes între cei doi artiști și echipa lor de producție.

Noua piesă este rezultatul muncii unei echipe talentate:

  • Producție: UmPSounds (Univers Music Production)
  • Producție video: Mihai Oros (oMsProfesionalMedia)
  • Linie melodică și text: SINGSONGSTUDIO Profesional Sound
  • Saxofon: CodrutSax (Ceoarec)
  • Orchestrație: Sorin Petric
  • Mix & Master: Sorin Petric

Sorin Petric a anunțat lansarea piesei pe rețelele de socializare, exprimându-și recunoștința față de echipa sa: „Cel mai nou cântec în duet cu Iulia Balaj este pe YouTube. Mulțumesc ca de fiecare dată întregii noastre echipe”.

Iulia Balaj a adăugat: „Cea mai nouă piesă este acum pe YouTube! O piesă despre IUBIRE, una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza ființa umană! Cred că o să vă regăsiți mulți în ea deoarece iubirea este mereu prezentă în ființa noastră! Abia aștept să citesc părerile voastre!”.

Numai Tu” este o melodie ce explorează tema iubirii, cu o linie melodică sensibilă și versuri care ating sufletul. CodrutSax aduce un plus de rafinament cu interpretarea sa la saxofon, în timp ce orchestrația și mixajul realizate de Sorin Petric evidențiază calitatea producției.

Videoclipul, regizat de Mihai Oros, completează perfect piesa prin imagini ce reflectă intensitatea și frumusețea sentimentelor descrise.

Iată videoclipul:

Adsense