Acasă Actualitatea VIDEO. Sătmăreanul Ghiță Munteanu lansează o piesă perfectă pentru vară!

VIDEO. Sătmăreanul Ghiță Munteanu lansează o piesă perfectă pentru vară!

0

Renumitul cântăreț sătmărean Ghiță Munteanu, din Decebal, a lansat astăzi noua sa piesă, “Doamne, dulce-mi este viața”, împreună cu un videoclip deosebit. Evenimentul coincide cu ziua de naștere a artistului, moment pe care l-a ales pentru a oferi fanilor un cadou special.

Într-o declarație făcută cu această ocazie, Ghiță Munteanu a exprimat emoția și bucuria de a împărtăși această creație muzicală cu publicul: “Dragii mei, cu ocazia zilei mele de naștere, m-am gândit să filmez un videoclip pe care să îl dedic și eu la rândul meu tuturor sărbătoriților. Consider că este cea mai frumoasă melodie pe care o poți asculta în acea zi din an în care te simți special!

Artistul a ținut să mulțumească tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect, subliniind importanța sprijinului primit din partea familiei și prietenilor săi. “Vreau să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la acest videoclip începând cu familia și prietenii mei, care sunt necondiționat lângă mine și nu în ultimul rând lui MC Adrian Ioan Soporan, Vali Doagă, Alex Malschi, Andrei Oltean, Nicu Lesan, Pop Vasile, Mihai Buțurcă, Mihai Oros și doamnei Ionela Mureșan de la Cofetăria Madrione“, a adăugat Ghiță Munteanu.

Noua melodie poartă semnătura talentatului Vali Doagă, care s-a ocupat de muzică și text, iar Alex Malschi a realizat orchestrarea și mix-masterul. Contribuția specială a lui Andrei Oltean la saxofon adaugă un plus de farmec piesei. Videoclipul a fost produs de @oMsProfesional Media Video și Nicu Leşan.

Lansarea piesei “Doamne, dulce-mi este viața” este așteptată să fie un succes, să intre în trending.

Videoclipul piesei “Doamne, dulce-mi este viața” este disponibil pe platformele de streaming și pe canalul oficial de YouTube al artistului.

Iată videoclipul:

Adsense