Acasă Actualitatea VIDEO. Sătmăreanca Villia a început colaborarea cu HaHaHa production! Videoclip nou la...

VIDEO. Sătmăreanca Villia a început colaborarea cu HaHaHa production! Videoclip nou la “Oceanul”

0

Villia, talentata artistă din Satu Mare, a lansat recent videoclipul piesei “Oceanul”, melodia cu care a impresionat publicul la Românii au talent.

Videoclipul, produs în colaborare cu HaHaHa Production, marchează un moment important în cariera artistei și subliniază atât sensibilitatea cât și forța visurilor sale muzicale.

Villia a transmis un mesaj emoționant cu ocazia lansării: “De fiecare dată când ascultam piesa asta îmi aminteam de ce am început toată călătoria asta, iar de acum, de fiecare dată când o voi asculta o să îmi amintesc și cât de mult noroc am să împart drumul cu acești oameni minunați. Pe voi la ce vă duce cu gândul piesa?”

HaHaHa Production a exprimat de asemenea entuziasmul lor pentru colaborarea cu Villia: “Sensibilă, puternică și cu vise care sparg toate valurile! Villia lansează clipul piesei ‘Oceanul’ iar noi ne bucurăm că de azi este în familia Ha! Welcome Villia💜”

Iulia Vâlceanu, cunoscută pe scenă sub numele de Villia, a reușit să cucerească inimile publicului în cadrul emisiunii Românii au talent. Originară din Satu Mare, această tânără talentată și-a demonstrat abilitățile vocale și pasiunea pentru muzică pe parcursul competiției, culminând cu o prestație remarcabilă la emisiunea mai sus amintită. Juriul a fost impresionat de interpretarea sa, iar Villia a atras atenția unei audiențe largi.

Acum, cu susținerea comunității din Satu Mare și a noilor săi colaboratori de la HaHaHa Production, Villia speră să continue să inspire și să aducă bucurie prin muzica sa, făcând pași importanți pe drumul către succes.

Iată videoclipul:

Adsense