Acasă Actualitatea VIDEO. Sătmăreanca Laura Bakk lansează Firul vieții cu un videoclip la Stadionul...

VIDEO. Sătmăreanca Laura Bakk lansează Firul vieții cu un videoclip la Stadionul Someșul și în noul parc

1

Laura Bakk, talentata artistă originară din județul Satu Mare, a impresionat publicul cu lansarea unei noi piese și a videoclipului aferent. Imaginile pline de emoție și energie provin din locuri iconice ale orașului, precum Stadionul Someșul și noul parc din centrul municipiului Satu Mare.

În doar două zile de la lansare, videoclipul a strâns peste 30.000 de vizualizări și numeroase comentarii pozitive, demonstrând impactul puternic pe care îl are creația artistei în rândul publicului său devotat.

Producția muzicală a fost realizată de echipa Audio-Univers Music Production, iar regia videoclipului este semnată de Mihai Oros (OMS Media). Laura Bakk a colaborat cu compozitorul Sorin Petric pentru linia melodică, iar textul piesei a fost creat de Gabriel Andrei. De asemenea, videoclipul prezintă o interpretare emoționantă la vioară susținută de Darius Stoica.

Locațiile alese pentru filmări adaugă un plus de autenticitate și simbolism proiectului. Stadionul Someșul și noul parc din centrul orașului sunt cadrele perfecte pentru a ilustra povestea piesei “FIRUL VIEȚII”.

Cu această nouă piesă, intitulată “FIRUL VIEȚII”, Laura Bakk își împlinește un vis de ani de zile. Artista însăși a mărturisit: “Acest cântec are o poveste frumoasă despre urmele pe care le lasă omul de-a lungul timpului!”. Astfel, Laura transmite un mesaj profund despre viață și impactul pe care îl avem în lumea din jurul nostru.

“FIRUL VIEȚII” este nu doar un cântec, ci și o declarație de sinceritate și pasiune din partea artistei, iar succesul rapid înregistrat demonstrează că Laura Bakk continuă să își impresioneze publicul cu creațiile sale deosebite.

Iată videoclipul:

Adsense

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.