Acasă Actualitatea VIDEO. Radu Roca s-a implicat direct! S-a restabilit ordinea și curățenia în...

VIDEO. Radu Roca s-a implicat direct! S-a restabilit ordinea și curățenia în blocul de pe Dariu Pop

0

Prefectul Radu Roca a primit în audiență, pe 22 februarie, un reprezentant al locatarilor Blocului nr. 43 de pe strada Dariu Pop din Satu Mare. Acesta a depus o petiție în numele a 14 locatari, semnalând mai multe nereguli apărute în ultima vreme la un apartament al blocului.

În urma implicării prefectului Radu Roca, s-a făcut ordine, curățenie, iar climatul a redevenit unul demn de un bloc civilizat.

“În urma implicării mele și a Instituției Prefectului am reușit să redăm ordinea, curățenia și să refacem un climat civilizat de conviețuire în blocul de pe strada Dariu Pop”, a declarat prefectul de Satu Mare.

Printre problemele semnalate atunci s-au numărat faptul că un apartament debranșat de la curent s-a transformat înfocar de infecție, iar din apartament se scurgeau lichide urât mirositoare. De asemenea, s-a menționat că periodic sunt adăpostiți oameni ai străzii, ceea ce tulbură liniștea, ordinea și sănătatea publică în zonă.

Prefectul Radu Roca a luat în serios aceste probleme și a solicitat, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural, organelor abilitate să efectueze de urgență un control și să ia măsurile legale necesare pentru restabilirea ordinii și a unui climat civilizat de conviețuire la blocul de pe strada Dariu Pop din Satu Mare. Acest demers are ca scop rezolvarea situației și asigurarea confortului și siguranței locatarilor din zonă.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.