Acasă Sport VIDEO. Programul meciurilor de marți de la turneul ITF de la Satu...

VIDEO. Programul meciurilor de marți de la turneul ITF de la Satu Mare! Unde se pot vedea online

0

Satu Mare găzduiește în aceste zile unul dintre cele mai importante evenimente sportive din calendarul tenisistic românesc: Trofeul Alesis, parte din circuitul ITF World Tennis Tour, categoria M25. Competiția, desfășurată la Baza sportivă Match Point, a atras jucători talentați din întreaga lume care se luptă pentru premii în valoare de 25.000 USD și puncte valoroase în clasamentul ITF.

Turneul a debutat pe 23 iunie cu rundele de calificări, unde 32 de jucători s-au întrecut pentru un loc în tabloul principal. Începând cu 24 iunie, cei mai buni 32 de jucători din calificări au intrat pe teren, oferind spectatorilor meciuri de o calitate deosebită.

Competiția se desfășoară pe zgura de pe strada Victoriei, într-o atmosferă entuziastă, iar accesul este gratuit pentru toți cei care doresc să urmărească spectacolul sportiv. Meciurile sunt transmise live printr-un stream, iar organizatorii încearcă să obțină și difuzarea finalei pe un post național.

Programul zilei de marți, 25 iunie 2024:

Imagini VIDEO găsiți AICI.

Scoruri LIVE găsiți AICI.

Directorul turneului, Călin Panas, și echipa sa au reușit să organizeze un eveniment care promite să fie un succes, oferind o săptămână plină de tenis de înaltă calitate și momente memorabile pentru toți participanții și spectatori. Sătmărenii sunt așteptați să urmărească meciuri de calitate cum nu au mai fost la Satu Mare.

A cikk automatikusan lefordítva magyarra

Szatmárnémeti ezekben a napokban ad otthont a román tenisz naptár egyik legfontosabb sporteseményének: az Alesis Kupának, amely az ITF World Tennis Tour része, M25-ös kategóriában. A Match Point sportbázison zajló verseny tehetséges játékosokat vonzott a világ minden tájáról, akik 25.000 USD értékű díjakért és értékes ITF ranglistapontokért küzdenek.

A torna június 23-án kezdődött a selejtezőkkel, ahol 32 játékos versengett a főtáblára jutásért. Június 24-től a selejtezőkből továbbjutott legjobb 32 játékos lépett pályára, magas színvonalú mérkőzésekkel örvendeztetve meg a nézőket.

A verseny a Victoriei utcai salakon zajlik lelkes hangulatban, és a belépés ingyenes mindenki számára, aki szeretné megnézni a sporteseményt. A mérkőzéseket élőben közvetítik streamen keresztül, és a szervezők próbálják elérni, hogy a döntőt egy országos csatorna is sugározza.

A torna igazgatója, Călin Panas, és csapata egy olyan eseményt szerveztek, amely ígéretesnek tűnik, és egy hét magas színvonalú teniszt és emlékezetes pillanatokat kínál minden résztvevőnek és nézőnek. A szatmáriak magas színvonalú mérkőzésekre számíthatnak, amelyekre eddig nem volt példa Szatmárnémetiben.

Adsense