Acasă Lifestyle VIDEO. Georgiana Marina îi încântă pe sătmăreni cu o nouă piesă de...

VIDEO. Georgiana Marina îi încântă pe sătmăreni cu o nouă piesă de folclor!

0

Sătmăreanca Georgiana Marina a încântat publicul cu cea mai recentă lansare a sa, o piesă de folclor intitulată “Faini îs anii tinereții“. Melodia, lansată vineri, este însoțită de un videoclip fresh, care a reușit să strângă mii de vizualizări în doar câteva ore de la publicare.

Georgiana a anunțat cu entuziasm lansarea piesei pe rețelele de socializare, invitându-și fanii să asculte melodia și să o distribuie dacă le place. “Am lansat cea mai nouă melodie de folclor! Vă invit să o ascultați și să o distribuiți și voi dacă vă place! ❤️ Mulțumesc tuturor colaboratorilor!“, a scris artista.

În doar câteva ore de la lansare, piesa “Faini îs anii tinereții” a adunat mii de vizualizări pe platformele de streaming și rețelele de socializare. Comentariile de felicitare și aprecierile nu au întârziat să apară, fanii fiind încântați de noua creație muzicală a Georgianei.

Artista a mulțumit tuturor colaboratorilor implicați în acest proiect, subliniind efortul comun depus pentru a aduce această piesă în fața publicului.

Georgiana Marina continuă să își cucerească publicul prin autenticitate și pasiunea pentru muzica folclorică, iar “Faini îs anii tinereții” este încă o dovadă a talentului și dedicării sale în acest domeniu.

Iată videoclipul:

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.