Acasă Actualitatea VIDEO. Doi sătmăreni și-au dat în cap la intrare în Baia Mare!...

VIDEO. Doi sătmăreni și-au dat în cap la intrare în Baia Mare! Motivul e halucinant

1

Astăzi, în jurul prânzului, a avut loc un incident grav la intrarea în municipiul Baia Mare. Doi bărbați din județul Satu Mare s-au certat din cauza locului în care să își pună “măsuța” pentru a vinde căpșuni “producție proprie”, așa cum susțin ei, scrie vasiledale.ro.

Conflictul verbal a degenerat rapid într-o bătaie cu pumni și picioare. Un martor a sunat imediat la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor.

Echipaje de poliție și jandarmi au fost trimise la fața locului, iar conflictul a fost imediat stins. Cei doi bărbați, în vârstă de 37 și 38 de ani, au fost sancționați în baza Legii 61/1991 republicată, pentru provocare de scandal și tulburare a liniștii publice. Surprinzător, cei doi implicați în conflict au declarat că nu doresc să depună plângere pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe.

Adsense
Articolul precedentFOTO. S-a băgat ușor și a ieșit greu cu autovehicul de sub Podul Decebal
Articolul următorFOTO. Unde a fost dusă toaleta ridicată din fața Lupoaicei

1 COMENTARIU

  1. […] VIDEO. Doi sătmăreni și-au dat în cap la intrare în Baia Mare! Motivul e halucinant ANCHETĂ. Cu ambulanța la piață! În loc de bolnavi, căra saci de cartofi VIDEO. Imagini inedite din anul 1995, de la Vama Petea! Era plin de Dacii Parchetul European și DNA controlează modul în care MAI a achiziționat sute de BMW-uri FOTO. Dubă plină cu electrocasnice furate! Prejudiciu de peste 100.000 de euro ToateExternăJudețeanăNațională […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.