Acasă Informativ Adrian Cozma: PNL îndreaptă o eroare a premierului Ciolacu și readuce libertatea...

Adrian Cozma: PNL îndreaptă o eroare a premierului Ciolacu și readuce libertatea financiară a românilor

0

Deputatul Adrian Cozma critica demersul premierului Ciolacu și anunță inițierea unui proiect de lege pentru restaurarea libertății financiare

Deputatul Adrian Cozma, membru al Partidului Național Liberal (PNL), a criticat ferm demersul premierului Ciolacu privind limitarea tranzacțiilor în numerar și a anunțat inițierea unui proiect de lege pentru a readuce libertatea financiară pentru români.

Într-o declarație publică, Adrian Cozma a declarat: “Îndreptăm o eroare a premierului Ciolacu, care a avut ghinion. A vrut să ia banii românilor, dar PNL s-a opus. Aici este demersul legislativ pe care l-am făcut, alături de colegii mei din PNL, deputați și senatori, care am semnat proiectul de lege, care va readuce la normalitate ceea ce înseamnă libera circulație a banilor și libera dispoziție a românilor de a dispune de banii lor.”

Deputatul a subliniat că consideră că premierul Ciolacu ar trebui să-și ceară scuze românilor pentru demersul “abuziv” de limitare a tranzacțiilor în numerar și a adăugat: “Primul ministru Ciolacu trebuie să le promită românilor că astfel de abuzuri nu se vor mai repeta.”

De asemenea, Adrian Cozma a explicat că proiectul de lege inițiat de PNL are ca obiectiv restabilirea libertății financiare pentru toți românii, indiferent de statutul lor social sau de tipul de tranzacții pe care le efectuează.

Această inițiativă vine în urma deciziei premierului Ciolacu de a impune limite stricte pentru plățile în numerar, care au fost criticate pentru a limita libertatea financiară a cetățenilor. Deputatul Cozma a subliniat că prin acest proiect de lege, PNL se opune astfel de abuzuri și militează pentru respectarea drepturilor financiare ale românilor.

Declarația lui Adrian Cozma

Îndreptăm o eroare a premierului Ciolacu, care a avut ghinion. A vrut să ia banii românilor, dar PNL s-a opus. Aici este demersul legislativ pe care l-am făcut, alături de colegii mei din PNL, deputați și senatori, care am semnat proiectul de lege, care va readuce la normalitate ceea ce înseamnă libera circulație a banilor și libera dispoziție a românilor de a dispune de banii lor.

Cred că primul ministru Ciolacu trebuie să-și ceară scuze românilor pentru că a inițiat un astfel de demers abuziv, un demers împotriva tuturor românilor, fie că vorbim de la simplul om de la țară, care vrea să-și vând doi porci, dau de patroni, șefi, reprezentanți de multinaționale sau alte instituții. Este inadmisibil și mă bucur că alături de colegii din PNL am reușit să oprim acest abuz. Primul ministru Ciolacu trebuie să le promită românilor că astfel de abuzuri nu se vor mai repeta.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.