Acasă Actualitatea VIDEO. Crezi că ai parfum original? Uite ce vine în țară din...

VIDEO. Crezi că ai parfum original? Uite ce vine în țară din Turcia

0

Poliția de Frontieră anunță că în 20 iulie, în baza planului comun de acțiune pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale și a fraudelor vamale, polițiști de frontieră împreună cu lucrători vamali au efectuat controlul asupra unui ansamblu rutier, condus de un cetăţean turc, în vârstă de 39 de ani. Șoferul transporta conform documentelor de însoțire materiale de construcţii din Turcia, pentru o firmă de pe teritoriul României.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la marfa transportată, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunţit.

Astfel, echipa comună de control a descoperit, ascunse printre materialele de construcţii, mai multe cutii care conțineau 33.200 de articole de parfumerie, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Produsele, în valoare de aproximativ 2.000.000 de euro dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, la finalizare urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentCe filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 23 iulie
Articolul următorVIDEO. Descinderi în Alba, Sibiu și Hunedoara! Vizați, tăietori ilegali de lemne și furt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here