Acasă Actualitatea VIDEO | Coadă imensă la intrarea în Satu Mare! Nervii șoferilor, puși...

VIDEO | Coadă imensă la intrarea în Satu Mare! Nervii șoferilor, puși la încercare! UPDATE: E la fel și la ora 18.00

0

UPDATE: Nici în jurul orei 18.00 lucrurile nu stăteau mai bine, iar pe sensul de intrare în municipiul Satu Mare, coloana de mașini se întindea pe o distanță de peste 10 km. În poză se vede borna care arată că mai sunt 8 km până în oraș, iar coloana înaintează foarte încet.

***

Și astăzi se lucrează la nodul părții de centură de la ieșirea din municipiul Satu Mare înspre Carei, pentru legăturile cu unul dintre podurile drumului de centură al orașului.

Și pentru că se lucrează sub acel pod, circulația este restricționată pe un singur sens, astfel, cei care intră dinspre Carei în Satu Mare, trebuie să se înarmeze cu multă rabdare, pentru că pe o distanță de aproximativ 10 km s-a creat o coadă imensă și se circulă bară la bară. Un șofer ne-a scris că mașinile se întind până la plăcuța care arată că s-a intrat/ieșit din localitatea Decebal, care se află la 11 km de oraș.

Șoferii sunt nervoși, mulți dintre aceștia neștiind de ce s-a făcut ditamai coada de peste zece km. Imaginile ne-au fost trimise la redacție undeva în jurul orei 16.00.

Articolul precedentAtenție, șoferi! Cresc și amenzile cu peste 50%
Articolul următorCe mai face Leonard Doroftei în Canada, după ce a fost alungat din România?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here