Acasă Actualitatea VIDEO. Câte vagoane are trenul de Satu Mare la Mangalia? De aici...

VIDEO. Câte vagoane are trenul de Satu Mare la Mangalia? De aici pornește cu 3

0

Cu sosirea verii, CFR Călători își deschide larg porțile către o experiență unică de călătorie pe șine, marcând începutul programului estival “Trenurile Soarelui”. Această inițiativă încântătoare aduce în prim-plan conexiuni de încredere între toate regiunile României și bijuteriile de pe litoralul românesc și Delta Dunării.

Vineri a marcat debutul primului tren estival de la Satu Mare la Mangalia, un traseu spectaculos ce traversează inima României. Trenul a pornit inițial cu trei vagoane, simbolizând începutul unei călătorii lungi și pline de aventură. Pe măsură ce trenul a avansat spre destinația finală, Mangalia, numărul vagoanelor a crescut. În fine, în Eforie Nord, trenul are 10 vagoane.

Pe traseul său spre litoral, trenul a făcut opriri strategice pentru a adăuga vagoane suplimentare, răspunzând astfel cererii crescute de bilete și asigurând confortul călătorilor. Această flexibilitate permite CFR Călători să gestioneze eficient fluxul de pasageri și să ofere o călătorie plăcută și confortabilă.

Plecare de la Satu Mare

Primul tren

“Trenurile Soarelui” – Conexiuni pentru Vara

Din Arad până în Constanța, din Timișoara Nord până în Mangalia, călătorii sunt invitați să se bucure de o rețea extinsă de trenuri care fac posibilă călătoria spre destinațiile lor de vară preferate. Cu zeci de garnituri ce acoperă trasee variate, CFR Călători își propune să ofere călătorilor o experiență plăcută și confortabilă.

Începând din 14/15 iunie și timp de trei luni, pasionații de călătorii au la dispoziție 30 de trenuri directe, cu 15 dus și 15 întors, din care 14 trenuri au ca destinație sau plecare Mangalia. Aceste conexiuni sunt completate de alte 36 de trenuri care leagă Capitala de litoral și retur, oferind astfel o varietate de opțiuni pentru călătorii din toate colțurile țării.

Compania nu doar facilitează călătoria, ci și se asigură că aceasta este una confortabilă și modernă. Toate trenurile estivale sunt dotate cu vagoane climatizate, prize electrice pentru încărcarea dispozitivelor electronice, toalete ecologice și uși semiautomate. Majoritatea vagoanelor au fost modernizate în ultimii ani, asigurând un standard ridicat de confort și siguranță pentru călători.

Pentru cei dornici să exploreze frumusețile Deltei Dunării, CFR Călători a pregătit trenuri zilnice care asigură legătura directă între București Nord și Tulcea Oraș, deschizând astfel uși către un paradis natural fascinant.

Adsense