Acasă Actualitatea VIDEO. A început târgul liceelor din Satu Mare!

VIDEO. A început târgul liceelor din Satu Mare!

1

Vineri, sute de elevi de gimnaziu și-au făcut loc prin mulțime pentru a explora opțiunile educaționale la Târgul Liceelor din Satu Mare. Atmosfera de la mall-ul din Satu Mare a fost un adevărat magnet pentru tinerii care își planifică viitorul în domeniul educațional.

Cu standuri strălucitoare și pliante atrăgătoare, liceele din municipiul Satu Mare și din satele învecinate și-au prezentat ofertele educative în fața unei audiențe captivate. De la arte la științe, fiecare instituție și-a pus în valoare programele și facilitățile, încercând să ofere o imagine cât mai completă a ceea ce poate oferi.

Elevii, însoțiți de părinți și profesori, au cutreierat fiecare stand în căutarea informațiilor care să le ghideze următorii pași în cariera lor academică. Discuțiile animate, întrebările inteligente și râsetele tinerești au dat viață spațiului deja aglomerat.

Este incredibil să vezi atât de mulți tineri dornici să-și exploreze opțiunile pentru viitorul lor“, a remarcat unul dintre organizatorii evenimentului. “Este important ca acești elevi să aibă acces la cât mai multe informații pentru a face cea mai bună alegere pentru ei înșiși.

După o zi plină de descoperiri și deliberări, mulți dintre acești tineri vor continua să exploreze ofertele educaționale ale altor licee din regiune în zilele următoare. Programul Târgului Liceelor se extinde pe parcursul următoarelor zile pentru a include și alte orașe și localități din județul Satu Mare.

Luni, 13 mai 2024: Negrești-Oaș se prezintă

Liceele din Negrești-Oaș și din împrejurimi vor fi în centrul atenției începând de luni, când tinerii din această zonă vor avea oportunitatea să-și exploreze opțiunile educaționale în fața Primăriei din Negrești-Oaș.

Marți, 14 mai 2024: rândul orașelor Carei și Tășnad

Ultima zi a Târgului Liceelor va fi dedicată elevilor din orașele Carei și Tășnad, precum și din localitățile adiacente. Scena în aer liber din centrul orașului va găzdui standurile instituțiilor de învățământ, oferind oportunitatea finală pentru tineri să-și contureze viitorul lor educațional.

VIDEO găsiți AICI.

Adsense

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.