Acasă Actualitatea Veste tristă pentru fani! Electric Castle, amânat! Biletele rămân valabile pentru 2022

Veste tristă pentru fani! Electric Castle, amânat! Biletele rămân valabile pentru 2022

0

Nici anul acesta împătimiții Electric Castle nu se vor bucura de mult așteptatul festival. Conform biziday.ro, organizatorii au amânat evenimentul pentru perioada 13-17 iulie 2022, iar toate biletele rămân valabile pentru anul viitor.

Această decizie a venit după ce autoritățile au anunțat limitarea numărului de spectatori pentru toate evenimentele de divertisment de la vară. Deja trupele twenty øne piløts, Gorillaz & Deftones au fost reconfirmate pentru noile date, stabilite. „Focusul pentru următoarea perioadă va fi de a convinge autoritățile să clarifice măsurile anunțate, astfel ca experiența Electric Castle să existe, chiar și într-o formă diferită, în 2021”, se arată în comunicatul de presă transmis.

Conform legii, evenimentele din luna iulie vor fi limitate la 2.500 de spectatori.

„Decizia vine într-un moment în care organizatorii se aflau, oricum, sub presiunea timpului foarte scurt rămas, graficul normal de implementare a festivalului fiind, deja, cu mult depășit. În plus, parte dintre artiștii care ar fi trebuit să se afle pe afiș și-au reprogramat sau anulat turneele europene. Toate aceste date analizate în detaliu au condus înspre singura alternativă viabilă și corectă pentru public: evitarea organizării unei ediții de compromis și stabilirea unor noi date, 13 – 17 iulie 2022. Cu un suport nelimitat și o înțelegere perfectă a situației, toate marile trupe anunțate – twenty øne piløts, Gorillaz & Deftones – au reconfirmat imediat prezența lor pe domeniul Banffy, pentru anul viitor”, arată reprezentanții Electric Castle.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.