Acasă Fotbal Veste bună pentru CFR Cluj! Rapid va folosi un jucător accidentat

Veste bună pentru CFR Cluj! Rapid va folosi un jucător accidentat

1

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, se pregătește să intre pe teren accidentat într-unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului pentru echipa sa.

În ciuda unor probleme la tendon, Săpunaru este hotărât să ofere o mână de ajutor coechipierilor săi în derby-ul vital cu CFR Cluj, programat să se desfășoare sâmbătă, 6 aprilie, la ora 20:30, în etapa a treia a play-off-ului SuperLigii.

FANATIK.ro a aflat că fotbalistul în vârstă de aproape 40 de ani se teme că nu va fi complet apt pentru acest meci crucial, dar este dispus să-și asume riscurile pentru a-și ajuta echipa. Cu toate acestea, este evident că este o decizie dificilă pentru Săpunaru, care resimte deja dureri serioase.

Săpunaru a fost rezervă neutilizată în derby-ul pierdut de Rapid cu Universitatea Craiova, iar absența sa a fost simțită pe teren, susține Dan Șucu, care a subliniat lipsa unui lider în echipă. Cu toate acestea, căpitanul Rapidului speră să revină pe teren pentru a-și ajuta echipa să obțină un rezultat pozitiv împotriva rivalei CFR Cluj.

Adsense

1 COMENTARIU