O veste bună: va relua pregătirea și Ovidiu Hoban, cel care a lipsit din lot din octombrie, după o accidentare suferită în meciul cu Poli Iași.

Deocamdată, conducerea CFR-ului încearcă să finalizeze negocierile cu mai mulți jucători importanți cărora le expiră angajamentele în această vară. Este vorba despre Mario Camora, Juan Culio, Paulo Vinicius, Thierry Moutinho și Ovidiu Hoban.

În cazul altor doi fotbaliști aflați în aceeași situație, atacanții Giuseppe de Luca (28 de ani) și Urko Vera (31 de ani), care au fost la reunire, ei au fost anunțați deja că nu li se va mai propune prelungirea înțelegerilor.

Mai mult, lor li s-a comunicat că își pot căuta deja echipe, urmând ca eventuala reziliere a contractelor încă de acum să se facă pe cale amiabilă. Cei doi au jucat foarte puțin în acest sezon, doar în 3 partide din Liga 1 (117 minute), respectiv două (23 de minute), însă fără realizări.

În perioada 12-26 ianuarie, formația din Gruia va pleca într-un cantonament de pregătire și jocuri în Antalya. CFR a antamat deja 4 partide de verificare, cu Vorskla (Ucraina) – 16 ianuarie, cu FC Zurich (Elveția) – 18 ianuarie, cu Ludogoreț (Bulgaria) – 22 ianuarie și cu Trencin (Slovacia) – 25 ianuarie.