Acasă Fotbal Varga dă asigurări: CFR Cluj va rămâne o forță în fotbalul românesc

Varga dă asigurări: CFR Cluj va rămâne o forță în fotbalul românesc

0

După ce a părăsit competițiile europene, CFR Cluj își îndreaptă atenția cu hotărâre către lupta internă pentru titlul de campioană. Cu o răbufnire de ambiție după ce a pierdut titlul în sezonul precedent în fața echipei Farul Constanța, campioana din ultimii cinci ani are un obiectiv clar: să recâștige tronul fotbalistic românesc.

Neluțu Varga, figura centrală din spatele CFR-ului, a dat semnale puternice de încredere în echipa sa în discursurile sale publice, sugerând că actuala formație construită sub îndrumarea lui Andrea Mandorlini poate depăși chiar și realizările trecute ale clubului.

Despre ultimul sezon, Neluțu Varga afirmă: “Sunt foarte fericit că am arătat fotbal de nivel european. Toată lumea ne cânta prohodul, toți ziceau că suntem terminați.” Această perspectivă nu face decât să întărească hotărârea echipei de a reveni mai puternică ca niciodată și de a demonstra că adevărata forță a clubului nu a dispărut.

Varga subliniază cu încredere că echipa a fost reconfigurată pentru a rămâne competitivă și a pune în lumină valoarea reală a fotbaliștilor săi. “Eu cred că am făcut o echipă, cel puțin la fel de bună, dacă nu și mai bună decât formațiile cu care am câștigat de cinci ori la rând titlul de campioană a României,” a adăugat el.

Cu ochii ațintiți pe o revanșă, CFR Cluj se pregătește pentru confruntarea cu rivala sa FCSB. Neluțu Varga a lăsat să se întrevadă dorința aprigă de a demonstra că echipa este și va rămâne o forță de temut în fotbalul românesc. “Vreau să demonstrăm la meciul cu FCSB că am fost, rămânem și vom fi o forță a fotbalului din România și vom da totul ca să câștigăm partida cu FCSB,” a subliniat el.

Astfel, cu un spirit de determinare și ambiție reînnoit, CFR Cluj este hotărâtă să-și recâștige gloria și să își marcheze prezența în vârful ierarhiei fotbalistice din România.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.