Acasă Fotbal Va juca FCSB în Ghencea în guvernul Ciolacu? 3 stadioane pentru iulie-august

Va juca FCSB în Ghencea în guvernul Ciolacu? 3 stadioane pentru iulie-august

0

FCSB va juca pe stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea sau la Târgoviște cât timp Arena Națională va fi închisă fotbalului, adică între 15 iulie și 15 august.

Sunt cele trei opțiuni pentru care oficialii FCSB-ului au optat.

Având în vedere că Marcel Ciolacu este noul premier, s-ar putea să se schimbe lucrurile în ceea ce privește închirierea stadionului. În urmă cu 6 luni, Marcel Ciolacu le dădea sperante fanilor de la FCSB.

„Am văzut că orgoliile exagerate ale unor oameni pot bloca folosirea unor baze sportive noi, construite de statul român, din banii românilor. Într-o țară în care oricum prea puțini copii fac sport, să blochezi accesul la infrastructura sportivă este un sabotaj la sănătatea cetățenilor noștri. Acesta este motivul pentru care am susținut proiectul prin care terenurile de sport din curtea școlii să poată fi folosite în afara orelor de program. Și acesta este motivul pentru care am depus în proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii educației fizice și sportului adoptat astăzi un amendament prin care să facilităm accesul tuturor celor care doresc să intre în bazele sportive ale statului. Până acum, era practic imposibil din cauza birocrației ca cineva să aibă acces, contra cost desigur, la o bază sportivă. Prioritatea este ca oricine face sport în mod organizat – copii, juniori, adulți, să poată folosi mai ușor o bază sportivă modernă. Și da, mă bucur că această lege va pune punct și uneia dintre cele mai mari rivalități din fotbalul românesc. Cred că a venit timpul ca și în România rivalitatea să fie înțeleasă doar în termeni sportivi, iar echipele să poată împărți fără probleme același stadion. Dacă au putut Roma și Lazio sau Inter cu Milan, sunt convins că vor putea și Steaua cu FCSB”, a scris în luna decembrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Va juca FCSB în Ghencea în guvernul Ciolacu? 3 stadioane pentru iulie-august

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.