Acasă Fotbal Va fi CSM Olimpia Satu Mare echipa ”fanion” a județului?

Va fi CSM Olimpia Satu Mare echipa ”fanion” a județului?

1

Joi dimineața, la stadionul Olimpia, Primăria Satu Mare vrea să vină cu o veste care va stârni multe discuții. Se vorbește despre faptul că mâine se va anunța faptul că echipa de fotbal a CSM va avea o nouă denumire: CSM Olimpia Satu Mare.

Pe surse, va fi convocată rapid o ședință a Comisiei de Sport din cadrul Consiliului Local fără a fi prezentat proiectul vizat. Și astfel urmează un nou HCL în care să fie modificat numele clubului.

De cealaltă parte, Olimpia MCMXXI a contactat un avocat care să reprezinte clubul și numele în instanță, așa cum am scris zilele trecute. Mai mult, cei care susțin noua denumire, au înaintat către Consiliul Local o petiție prin care susțin că e nevoie de renașterea unei echipe cu tradiție cu peste 100 de ani și că acest lucru nu se poate face fără sprijinul autorităților locale.

Printre semnatari, îi menționăm pe fostul președinte Vasile Boudi, respectiv foști jucători, în frunte cu Sorin Pătcaș, Vasile Mihovici, Marius Bălău sau Robert Rozsel.

Adsense
Articolul precedentUSR-iștii se laudă că au fost împotriva măririi salariilor cu 2.000 de lei! Dar oare vor dona banii în plus?
Articolul următorDe azi, un mare magazin din Satu Mare este închis! Care este motivul

1 COMENTARIU

  1. […] Va fi CSM Olimpia Satu Mare echipa ”fanion” a județului? Anunț oficial CFR Cluj! Se vorbește despre Dan Petrescu Mihai Stoica anunță probleme financiare la FCSB! “Este un dezastru!” E de bine? Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj! CFR are un singur jucător în echipa etapei, FCSB pe nimeni! Săpunaru este și el acolo ToateAuto/MotoFotbalSărituri cu schiurileSporturi de echipăSporturi individuale […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.