Acasă IT&C/Gaming Vă doriți Instagram pe calculator? Noi funcționalități pe desktop

Vă doriți Instagram pe calculator? Noi funcționalități pe desktop

0

Instagram a funcționat mereu ca o aplicație de smarthpone/ tabletă încă de la lansarea din anul 2010. De atunci, utilizatorilor li s-au permis să-l acceseze pe calculator, dar cu funcțiile limitate. Totul s-ar putea schimba, anunță experții de la xda-developers.com.

Potrivit lui Alessandro Paluzzi, care este dezvoltator și analist de aplicații, Instagram lucrează la capacitatea de a crea postări de pe site pe un calculator. Într-o serie de imagini distribuite pe Twitter, Paluzzi dezvăluie un nou buton plus în bara de navigare sus – exact așa cum se poate găsi în aplicația mobilă.

După ce faceți clic pe buton, Instagram va cere utilizatorilor să încarce fotografia pe care doresc să o posteze. Utilizatorii vor avea apoi posibilitatea de a alege raportul de aspect al imaginii lor – pătrat (1:1), portret (4:5) și peisaj (16:9). Următorul ecran le va permite utilizatorilor să aleagă un filtru, urmat de un ecran unde pot introduce o subtitrare, eticheta persoane, adăuga informații despre locație și multe altele.

Paluzzi mai spune că în prezent noile funcții sunt testate intern, fără să afle când, sau dacă va fi disponibilă pe scară mai largă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here