Acasă Lifestyle Ursus arată mai blană ca niciodată! Comentarii emoționante (Pamfletul săptămânii – IV)

Ursus arată mai blană ca niciodată! Comentarii emoționante (Pamfletul săptămânii – IV)

0

Ministerul Berilor Interne (MBI) din România a primit cu brațele deschise una dintre cele mai mari și frumoase schimbări din pandemie. În 2 iunie 2021, pe pagina regilor a fost urcată o fotografie în care sunt prezentate noile produse URSUS. Despre ce este vorba?

După ani întregi încărcați cu istorie, tradiționala sticlă de 0.33 se retrage, iar sub lumina reflectoarelor ajunge noul Ursus. Neoficial, noua sticlă s-a creat în memoria lui Arthur.

”Breaking News! În caz că nu ai aflat, Ursus își schimbă imaginea, dar își păstrează gustul autentic. Caută-l acum în magazine! Ursus arată acum mai blană ca niciodată. Nu ne putem decide care arată mai tare: sticla sau doza?”, sunt primele cuvinte ale noului Ursus.

Poate cel mai important lucru este că ”gustul autentic rămâne”! Mai știm noi o bere din România care în urmă cu câțiva ani și-a schimbat imaginea, a umblat și la rețetă și a majorat și prețul. Așa nu mai ești băiețaș…

Noile produse Ursus

Revenind la regele nostru, vestea schimbării a fost primită cu mult entuziasm de către camarazi. Și, demn de remarcat, Ursus este berea din România care primește cele mai multe și frumoase comentarii în mediul online. Puteți să analizați asta pe facebook.

Reacții în online

”Ne va fi greu să ne obișnuim cu imaginea. Faceți orice, dar nu schimbați gustul! Și da… Nu sunt împotrivă, dar jur că nu puteai trece pe lângă raftul unui frigider fără să te uiți după acea minunată sticlă (seara am intrat într-un magazin căutând un 0.33 rece și nu aveau decât fără alcool) De aceea spun… pentru iubitorii acestei licori va fi sigur o schimbare. Ca atunci când nevasta se face deodată brunetă, ea fiind blondă de când o știi. Iubesc Ursus pentru gust și da, trebuie să recunoaștem că într-o piață plină de diversitate URSUS a rămas URSUS și sper să și rãmânã asa!”, este una dintre cele mai frumoase reacții, semnată de Sergiu Iacob.

”Ce contează ambalajul!!!? Eu tot vă iubesc”, reacționează Lucian Mărginean.

”Era și timpul ca Ursus și regele berii din România să plătească tribut lui Arthur, regele urșilor din România. Păcat că se întâmplă post mortem”, declară băutorul de Ursus George-Mario Buncilă.

”Urât logo… l-aș fi făcut cu gura deschisă, fioros… Așa zici că-i plictisti de viață”, este ușoara nemulțumire a lui Sergiu Fekhete.

Darius Casapu cere părerea unui prieten: ”La această întrebare vă poate răspunde doar un singur om care, cu o experiență la nivel de ani, a ajuns într-un punct unde îi putem spune chiar Domn profesor! Domnule profesor Radu Balaban ce părere aveți?” A venit instant și răspunsul plin de adevăr: ”Darius Casapu gustul contează! Nu designul, degeaba arată bine dacă nu e bună 😉

Una peste alta, schimbarea a venit cum nu se poate mai bine înaintea lui Euro 2020. Recomandăm cu încredere berea Ursus, la 0.33, dar și consumul responsabil.

Iar dacă tot ai ajuns până aici, îți recomand și Reguli pentru femei pe durata lui Euro 2020 (Pamfletul săptămânii – III).

Sticla sus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here