Acasă Fotbal Un tânăr fotbalist de la FCSB a semnat cu o altă echipă...

Un tânăr fotbalist de la FCSB a semnat cu o altă echipă din Liga 1!

0

Matei Tănasă, tânărul fotbalist de 18 ani, a părăsit recent echipa FCSB, unde a avut ocazia să joace și pentru prima echipă, pentru a se alătura clubului Poli Iași. Decizia vine după ce sezonul trecut a fost împrumutat la Gloria Buzău în Liga 2, echipă cu care a reușit promovarea în Superligă.

Transferul lui Tănasă la Poli Iași a fost confirmat printr-un anunț oficial pe rețelele sociale ale clubului. În mesajul de bun venit, Poli Iași a transmis: “Bine ai revenit, Matei! Matei Tănasă a semnat contractul de jucător profesionist cu Poli Iași.”

Născut pe 8 octombrie 2005, Matei Tănasă este un fotbalist polivalent, având o înălțime de 1,80 m. El și-a început cariera la Didi Junior Iași, de unde a fost descoperit și transferat la FCSB.

În sezonul precedent, Matei Tănasă a evoluat de 27 de ori pentru Gloria Buzău, contribuind semnificativ la succesul echipei în Liga 2 și la promovarea acesteia în Superligă. De asemenea, Tănasă a reușit să joace în două meciuri pentru prima echipă a FCSB-ului și a înscris un gol.

Potrivit Transfermarkt, cota de piață a lui Matei Tănasă este estimată la 350.000 de euro, o sumă impresionantă pentru un jucător de vârsta lui. Această valoare reflectă potențialul și talentul său, fiind unul dintre tinerii jucători promițători din fotbalul românesc.

Adsense