Acasă Actualitatea Un șofer beat a fost reţinut după ce a intrat cu mașina...

Un șofer beat a fost reţinut după ce a intrat cu mașina în terasa unui bar din Satu Mare

0

Un incident grav a avut loc în municipiul Satu Mare în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, când un bărbat în vârstă de 47 de ani, aflat sub influența alcoolului, a intrat cu mașina în terasa unui bar de pe bulevardul Sănătății. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) și citate de PresaSM, șoferul a provocat un accident grav, afectând mai multe persoane aflate în acea zonă.

În urma testării alcoolemiei, s-a constatat că șoferul avea o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce depășește de mult limita legală admisă. Ca urmare a acestui incident și a gravității faptelor sale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către autorități.

Este regretabil să vedem astfel de situații în care comportamentul imprudent al unor șoferi sub influența alcoolului pune în pericol viețile altor persoane. Este important ca astfel de cazuri să fie tratate cu seriozitate de către autorități și să fie luate măsuri corespunzătoare pentru a preveni astfel de incidente în viitor. Siguranța și protecția cetățenilor trebuie să fie întotdeauna o prioritate absolută.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.