Acasă Actualitatea Un sătmărean “supărat” de păcănele, le-a spart cu o bâtă găsită în...

Un sătmărean “supărat” de păcănele, le-a spart cu o bâtă găsită în mașină

0

Amendă penală și prejudiciu în urma unui incident la păcănele: Bărbatul s-a enervat și a distrus aparatul

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Ardud a primit o amendă penală în valoare de 2.200 de lei și trebuie să achite un prejudiciu de 4.900 de lei în urma unui incident petrecut la un restaurant din localitate. Situația s-a produs în urma unui moment de frustrare cauzat de un aparat de joc de tip păcănele.

Potrivit informațiilor furnizate de PresaSM, individul a declarat că s-a deplasat la un restaurant din centrul localității Ardud unde erau instalate mai multe jocuri mecanice de tip SLOT MACHINE, la care mai multe persoane jucau. Bărbatul a început să joace la unul dintre acestea și, în timpul jocului, aparatul i-ar fi indicat că i-au fost dublate punctele, însă acestea au dispărut imediat.

Din cauza acestui incident, bărbatul a solicitat ajutorul barmanei pentru a verifica aparatul, însă reprezentantul societății care deținea jocurile nu a răspuns favorabil solicitării de a veni să verifice aparatul. După așteptarea timp de mai multe ore, bărbatul s-a enervat și a luat o bâtă din mașina sa, cu care a lovit ecranul aparatului de joc.

Ulterior, bărbatul a recunoscut fapta și a regretat incidentul. Cu toate acestea, el consideră că suma de 4.900 de lei cerută de societatea care deține aparatele ca prejudiciu este exagerată, susținând că a distrus doar sticla de pe ecran, nu întregul aparat.

Incidentul s-a încheiat cu intervenția poliției, care a fost sesizată de către echipa de intervenție la fața locului. Individul a fost amendat și trebuie să plătească prejudiciul în urma distrugerii aparatului de joc.

Sursa: PresaSM

Adsense