Acasă Divertisment Un sătmărean și-a gasit mașina spartă după ce a uitat o carte...

Un sătmărean și-a gasit mașina spartă după ce a uitat o carte pe scaunul din față!

0

Un sătmărean a devenit victima unei hoții incredibile. Mașina sa a fost spartă, dar nu pentru a-i fura portofelul sau alte bunuri de valoare, ci pentru a sustrage o carte uitată pe scaunul din față!

Joi, 21 martie, în orașul Satu Mare, un locuitor din Carpați II și-a parcat mașina pe stradă și și-a uitat nevinovat cartea pe care o citește în această pe scaunul din față. Cu gândul la aventurile literare care îl așteptau, sătmăreanul a plecat, fără să bănuiască ce surpriză îl aștepta la întoarcere.

Însă, la sosirea sa înapoi la mașină, a fost întâmpinat de o scenă demnă de Sherlock Holmes: geamul spart și o notă amuzantă lăsată pe parbriz: “Scuze pentru deranj, dar nu am putut rezista povestirii. Cartea este acum în mâinile mele, dar mașina ta este în siguranță. Mulțumesc pentru lectura interesantă!”

Vecinii și prietenii sătmărenului au fost uluiți și amuzați de această întâmplare incredibilă. “Asta da pasiune pentru lectură!” a exclamat unul dintre vecini. “Chiar și hoții au gusturi rafinate acum.

În timp ce sătmăreanul își împărtășește povestea cu prietenii și familia, autoritățile locale au fost luate prin surprindere de această operațiune de hoție neobișnuită și încearcă să găsească răspunsuri. “Este cu adevărat o situație unică“, a declarat un purtător de cuvânt al poliției locale. “În general, vedem infracțiuni pentru bunuri de valoare, nu pentru cărți. Este un caz interesant și vom face tot posibilul să-l rezolvăm.”

În ciuda pierderii sale neașteptate, sătmăreanul și-a păstrat umorul și a spus că este bucuros că hoțul a ales să fure o carte, nu și mașina sau alte lucruri de valoare. “Mă bucur că cineva a apreciat lectura mea atât de mult încât a simțit nevoia să o împrumute fără permisiune”, a glumit el.

În timp ce ancheta continuă, comunitatea locală își exprimă îngrijorarea cu privire la stocurile de cărți în mașinile lor și își ia măsuri suplimentare de securitate pentru a-și proteja lecturile prețioase.

(Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare)

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.