Acasă Divertisment Un sătmărean s-a gândit că trebuie să meargă la cumpărături și deja...

Un sătmărean s-a gândit că trebuie să meargă la cumpărături și deja i-au dispărut 50 de lei

2

Mai nou, a face cumpărături în municipiul Satu Mare pare să fie mai periculos decât a te aventura prin jungla Amazonului. Iar motivul nu este prezența unor creaturi sălbatice, ci prețurile care sunt la fel de sălbatice ca și acele creaturi.

Cei care trăiesc în acest oraș au început să aibă sentimentul că nu mai sunt în secolul XXI, ci într-un univers paralel în care legile economice sunt dictate de o forță misterioasă, numită “Inflație Necruțătoare”.

Într-un astfel de mediu ostil, chiar și gândul de a face cumpărături devine o aventură temerară. În timp ce sătmărenii își fac planuri de cumpărături pentru a se aproviziona cu necesitățile de bază, precum alimente și haine, nu își dau seama că își pregătesc, de fapt, terenul pentru un ”jaf” la lumina zilei.

„M-am gândit că trebuie să merg la cumpărături și când m-am uitat în portofel, deja dispăruseră 50 de lei!”, se plânge un sătmărean care a devenit victimă a acestei situații absurde.

Nici măcar hypermarketurile, templele consumismului modern, nu mai sunt un loc sigur pentru buzunarele sătmărenilor. Înainte, 50 sau 100 de lei puteau asigura o căruță întreagă de produse esențiale. Acum, aceeași sumă pare să dispară ca o făclie în vânt, fără ca măcar să atingă rafturile.

(Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare)

Adsense

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.