Acasă Divertisment Un sătmărean care nu votează este deja pregătit să-i critice pe viitorii...

Un sătmărean care nu votează este deja pregătit să-i critice pe viitorii aleși pe facebook!

0

În timp ce județul Satu Mare se pregătește de alegerile locale din 9 iunie 2024, un sătmărean se pregătește pentru ziua în care va putea critica noii aleși… Cu o determinare remarcabilă de a evita secțiile de votare, acesta abia așteaptă să își exprime opiniile bine informate pe rețelele sociale și la colțul străzii.

Ion Criticu, un locuitor din Satu Mare cunoscut pentru expertiza sa vastă în… absolut tot ce fac alții, a declarat ferm că nu va merge la vot. “Ce rost are să mă deranjez? Oricum toți sunt la fel, iar eu am deja argumentele pregătite pentru când vor face greșeli“, a spus Ion, între două înghițituri de cafea și câteva click-uri pe Facebook.

Cu o strategie bine pusă la punct, Ion a decis că cel mai eficient mod de a-și păstra dreptul de a critica este să nu se implice deloc. “Participarea la vot ar însemna să îmi asum o responsabilitate. Mai bine stau acasă și las pe alții să aleagă, iar eu voi fi acolo să le spun cât de greșit au făcut-o.”

Ion este un adevărat maestru în a comenta deciziile politice, dar numai de la distanță. “Nu înțeleg de ce oamenii se mai obosesc să meargă la vot. E mult mai ușor să stai pe margine și să arăți cu degetul. Așa, nimeni nu poate spune că am ales greșit, dar am dreptul să critic orice decizie.

Vecinii și prietenii lui Ion știu deja la ce să se aștepte în zilele de după alegeri. “Ion este mereu primul care comentează la orice postare despre politică. Are tot timpul ceva de spus despre cum ar trebui să fie conduse lucrurile, deși nu știu să fi votat vreodată“, a declarat un vecin care a preferat să rămână anonim pentru a evita o confruntare directă cu Ion.

Pe lângă talentul său de a evita urnele de vot, Ion se mândrește și cu abilitățile sale de a critica diverse aspecte ale vieții publice. Fie că e vorba de starea drumurilor, sistemul de sănătate sau educația, Ion are o opinie fermă și bine argumentată… chiar dacă baza informațiilor sale este, uneori, discutabilă.

Astfel, cu alegerile locale la ușă, județul Satu Mare se poate baza pe Ion Criticu și alți experți ca el pentru a oferi o perspectivă critică nefiltrată asupra viitorilor aleși. Deși nu se vor deplasa la secțiile de votare, aceștia vor fi prezenți acolo unde contează cel mai mult: online și la colțul străzii, pregătiți să critice și să comenteze fiecare decizie politică.

(Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare)

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.