Acasă Divertisment Un sătmărean, care de față cu nevasta se holba la Delia, a...

Un sătmărean, care de față cu nevasta se holba la Delia, a văzut artificii și vineri!

0

Un incident hilar și memorabil a avut loc vineri la Zilele Orașului Satu Mare, când un sătmărean a fost luat prin surprindere de o palmă zdravănă peste cap, administrată cu precizie de nevasta sa, după ce s-a holbat la Delia pe scenă.

Evenimentul anual al orașului, care adună mii de sătmăreni și turiști, promitea o seară plină de muzică bună, mâncare delicioasă și distracție pe cinste. Cap de afiș era chiar Delia, cunoscuta artistă pop, care a reușit să atragă o mulțime impresionantă de fani.

În mulțime, un sătmărean oarecare, pe numele lui Ionel, se bucura de concert alături de soția sa, Maria. Însă, pe măsură ce Delia a început să cânte hiturile sale celebre, ochii lui Ionel s-au lipit de scenă, uitând complet de prezența soției sale.

Eram pur și simplu fascinat de energia Deliei”, a declarat Ionel, cu o ușoară vânătaie pe frunte. „Cântă atât de bine și arată minunat pe scenă. M-am pierdut în moment, dar se pare că Maria nu a fost la fel de impresionată.

Maria, observând cum soțul ei se uită cu gura căscată la artistă, a decis să intervină înainte ca admirația lui să atingă noi culmi. Cu o mișcare rapidă și precisă, a aplicat o palmă zgomotoasă peste ceafa lui Ionel, aducându-l instantaneu înapoi cu picioarele pe pământ.

L-am adus înapoi la realitate”, a spus Maria, râzând. „Nu-i nimic rău în a aprecia un artist, dar să nu uităm de bunele maniere și, mai ales, de partenerii noștri de viață!

Martorii oculari au fost amuzați de scenă, iar unii chiar au aplaudat gestul Mariei. „A fost o palmă dată cu dragoste, sunt sigur”, a spus un spectator. „Toți am râs și am înțeles mesajul: nu te holba prea tare, că s-ar putea să nu-ți placă ce urmează!”. Mai mult, un sătmărean s-a uitat cu invidie la Ionel afirmând ”Ce norocos! Ionel a văzut artificii, stele verzi și vineri, chiar dacă ele au fost reprogramate pe sâmbătă.

(Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.)

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.