Acasă Actualitatea Un sătmărean a lovit mortal un pieton cu autoutilitara!

Un sătmărean a lovit mortal un pieton cu autoutilitara!

0

Un tragic accident rutier a avut loc sâmbătă dimineața, soldat cu pierderea vieții unui bărbat în vârstă de 46 de ani. Incidentul a avut loc pe drumul național care leagă Aradul de Chișineu Criș, la ieșirea din localitatea Simand, în jurul orei 4:20.

Potrivit martorilor, șoferul unei autoutilitare l-a observat târziu pe un bărbat care mergea pe partea carosabilă și nu a reușit să evite impactul. Lovitura a fost violentă, proiectând victima pe asfalt.

În urma tragicului eveniment, bărbatul lovit a pierit pe loc, iar echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Autoritățile au identificat victima drept un bărbat în vârstă de 46 de ani, originar din județul Hunedoara. Șoferul autoutilitarei, în vârstă de 56 de ani și domiciliat în județul Satu Mare, se deplasa pe drumul național în momentul tragicului incident.

În urma testării cu aparatele specifice, s-a constatat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului sau drogurilor. Cu toate acestea, a fost întocmit un dosar penal pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au condus la producerea accidentului.

Tragedia a șocat comunitatea locală și a adus din nou în atenție necesitatea respectării regulilor de circulație și a măsurilor de precauție în trafic, pentru a evita astfel de pierderi de vieți nevinovate.

A cikk automatikusan lefordítva magyarra

Egy tragikus közúti baleset történt szombat reggel, ami egy 46 éves férfi életének vesztésével járt. Az eset az Aradot Chișineu Crișhez összekötő országos úton történt, a Simand település kijáratánál, körülbelül 4:20-kor reggel.

Tanúk szerint egy kisbusz sofőrje későn vette észre az úton sétáló férfit, és nem tudta elkerülni az ütközést. Az ütközés erőszakos volt, a áldozatot az aszfaltra vetette.

A tragikus esemény következtében a megütött férfi helyszínen életét vesztette, és a helyszínre érkező orvosi csapatok már nem tudtak segíteni rajta.

A hatóságok az áldozatot egy 46 éves hunyad megyei férfiként azonosították. A kisbusz sofőrje, egy 56 éves szatmári megyei lakos az országos úton közlekedett a tragikus esemény idején.

A speciális eszközökkel végzett tesztek eredményei alapján megállapítást nyert, hogy a sofőr nem állt ittas vagy kábítószer hatása alatt. Azonban egy büntetőügyet nyitottak a baleset okainak és körülményeinek tisztázására.

A tragédia megdöbbentette a helyi közösséget, és újra felhívta a figyelmet a közlekedési szabályok és biztonsági intézkedések betartásának fontosságára annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek az ilyen ártatlan életek elvesztése.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.