Acasă Actualitatea Un polițist local din Satu Mare, reținut pentru agresiune sexuală asupra fiicei...

Un polițist local din Satu Mare, reținut pentru agresiune sexuală asupra fiicei vitrege

0

Incident șocant, un polițist de la Poliția Locală Satu Mare a fost arestat sub acuzația de agresiune sexuală împotriva fiicei sale vitrege. Faptele s-au petrecut într-un context familial, iar polițistul în vârstă de 48 de ani a fost plasat sub reținere în urma unei investigații conduse de Serviciul Investigații Criminale, conform Gazetei de Nord-Vest.

Conform informațiilor obținute de la autoritățile competente, polițistul, angajat la Dispeceratul Poliției Locale Satu Mare, este acuzat de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală asupra unei minore, în acest caz fiica sa vitregă. Arestarea acestuia a avut loc în data de 18 decembrie 2023, iar suspectul a fost suspendat din funcție până la finalizarea cercetărilor.

Deși polițistul nu a ridicat suspiciuni la nivelul instituției în timpul desfășurării activității sale, conducerea Poliției Locale Satu Mare a reacționat ferm în fața acestui caz șocant. Într-un comunicat de presă, conducerea a subliniat faptul că nu tolerează nicio formă de conduită inadecvată din partea angajaților săi și a luat măsuri imediate pentru suspendarea polițistului implicat din funcție.

Știrea despre arestarea polițistului local a stârnit o reacție puternică în comunitatea locală. Oamenii au exprimat șoc și dezgust față de faptele săvârșite, cerând dreptate pentru victimă. Autoritățile locale și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare au asigurat că vor monitoriza situația și vor lua măsurile necesare pentru protecția minorei implicate.

Adsense