Acasă Actualitatea Negreștean a făcut prăpăd acasă la fosta iubită! Când să sune la...

Negreștean a făcut prăpăd acasă la fosta iubită! Când să sune la 112, i-a spart telefonul

0

Un incident terifiant a avut loc la începutul lunii ianuarie în Negrești Oaș, când un bărbat, sub influența alcoolului, și-a agresat fosta concubină, mama acesteia și sora minoră a femeii. Potrivit informațiilor furnizate de PortalSM, bărbatul, după ce a consumat mai multe pahare de alcool, s-a dus furios la locuința fostei sale iubite și a dezlănțuit violența asupra acestora.

Conform relatărilor victimelor, bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a lovit-o pe fosta sa concubină cu palma peste față și apoi cu cotul în zona gurii. Mama femeii a intervenit pentru a o proteja pe fiica sa, dar a fost și ea agresată, fiind lovită cu piciorul. În timp ce sora mai mică a femeii a încercat să sune la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor, bărbatul i-a luat telefonul mobil și l-a distrus, amenințând-o și înjurând-o.

Victima a declarat că, deși incidentele de acest gen au avut loc și în trecut, le-a considerat minore. Totuși, această agresiune recentă a fost extrem de gravă și a determinat intervenția autorităților.

În timpul audierilor, bărbatul a negat unele dintre acuzații, sugerând că unele lovituri au fost “accidente” și că nu își amintește dacă a adresat injurii la ultimul incident. Cu toate acestea, el a recunoscut că, în trecut, a înjurat-o pe femeie, motivând că aceasta îi cerea constant bani.

Instanța a decis, săptămâna trecută, ca bărbatul să nu se apropie la o distanță mai mică de 50 de metri de femeie și familia acesteia, luând astfel măsuri pentru a proteja victimele de potențialele amenințări sau agresiuni viitoare.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.