Acasă Fotbal Fotbalist din Satu Mare, la CFR Cluj! Fundașul Iustin Ardelean va îmbrăca...

Fotbalist din Satu Mare, la CFR Cluj! Fundașul Iustin Ardelean va îmbrăca tricoul alb-vișiniu

0

Iustin Ioan Ardelean este un tânăr fotbalist sătmărean care a fost acontat zilele acestea de CFR Cluj. Acesta și-a început cariera în sport încă de la vârsta de 6 ani, a evoluat pe plan local pentru echipele Il Calcio Satu Mare, Olimpia Satu Mare și Someșul Satu Mare.

Acum are 13 ani și jumătate, joacă pe postul de fundaș central, dar a cochetat și ca vârf de atac, atunci când a fost nevoie.

A fost pregătit, de-a lungul anilor de antrenorii Ioan Dragomir, Liviu Deac, Cosmin Iuhas și Tavi Erdei. Acești antrenori l-au ajutat să-și dezvolte abilitățile și să crească ca fotbalist.

În plus, Iustin Ioan Ardelean a avut ocazia să fie convocat în luna mai a acestui an, la lotul național U13 în cadrul unui turneu desfășurat la Râmnicu Vâlcea. Acest lucru demonstrează talentul și abilitățile sale, mai ales că are și o înălțime care îl recomandă, 1,86 metri.

De la 1 septembrie a făcut tranziția către Academia CFR Cluj, unde va continua să-și dezvolte cariera în sportul rege. Este demn de remarcat că a debutat pentru echipa CFR Cluj într-un meci împotriva juniorilor de la Partium, desfășurat chiar sâmbătă, la Micula. Se va muta la Cluj și cu școala, iar la Academia va avea parte de tot ceea ce e necesar pentru a face performanță.

Iustin Ioan Ardelean are modele în fotbal, printre care se numără jucători precum Erling Haaland și Virgil van Dijk, care sunt apreciați pentru calitățile lor excepționale pe teren.

Cariera sa în fotbal este una promițătoare, iar pasiunea și dedicarea sa pentru acest sport îl pot ajuta să ajungă departe în lumea fotbalului. Îi ținem pumnii!

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.