Acasă Actualitatea Un bărbat din județ a pierdut banii la păcănele și a spart...

Un bărbat din județ a pierdut banii la păcănele și a spart aparatul! Decizia judecătorilor

0

Un bărbat din Supur, care a pierdut o sumă mare de bani la un aparat de jocuri de noroc și a distrus aparatul în urma furiei sale, a fost condamnat de Judecătoria Carei, scrie Opinie de Carei.

Sentința stipulează că bărbatul trebuie să plătească contravaloarea reparațiilor, în valoare de 1.178 lei, precum și o amendă penală de 1.350 lei.

Individul, care are doar patru clase și nu are un loc de muncă, a jucat la un aparat de păcănele într-un bar din Supur de Jos, pierzând o sumă mare de bani. Într-o manifestare de furie, acesta a vandalizat unul dintre aparatele din bar, cauzând daune materiale. Proprietara localului a fost nevoită să plătească suma de 1.178 lei pentru repararea aparatului.

Bărbatul din Supur a fost înregistrat într-un dosar penal pentru distrugere. Judecătoria Carei l-a condamnat săptămâna trecută la o pedeapsă de 90 de zile-amendă, cuantumul unei zile amendă fiind de 15 lei, ceea ce înseamnă că amenda totală este de 1.350 lei.

În plus, individul este obligat să plătească daune materiale în valoare de 1.178 lei către firma care deține barul, constând în 703 lei pentru înlocuirea pieselor, 100 lei pentru costurile deplasării echipei de reparații și 375 lei pentru media încasărilor pierdute zilnic din cauza aparatului defectat de acțiunea sa.

De asemenea, bărbatul trebuie să suporte cheltuielile judiciare avansate de stat, în sumă de 1.000 lei.

Sentința Judecătoriei Carei nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 10 zile de la comunicare.

Sursa: Opinie de Carei

Adsense